Kategoriler

Meydan

Başkan Baran; "Körfez’de Engelleri Birlikte Aşıyoruz"

Körfez Belediyesi tarafından ilçedeki engellilerin hastaneye ulaşımlarında kullanılmak ve sosyal ihtiyaçlarına cevap vermek adına hayata geçirilen Engelli Hizmet Aracı, hizmet vermeye başladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, sosyal belediyecilik anlayışı ile sürdürdüğü projelere bir yenisini daha ekledi. ‘Engelsiz bir Körfez’ sloganı ile ilçedeki engellilere yönelik projeler tek tek hayata geçerken, son olarak Engelli Hizmet Aracı da kullanıma hazır hale getirildi. Körfez Engelliler Derneği ile iş birliği içerisinde hizmet verecek olan araç, engelli bireylerin hastanelere ulaşımında ve sosyal aktivitelerinde kullanıma sunulacak.

ENGELSİZ BİR KÖRFEZ

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ‘Engelsiz bir Körfez’ ve ‘Engelsiz bir Türkiye’ için çalışmaları sürdürdüklerini belirterek, “Engelli hizmet aracımız engelli bireylerimizin taşınma amacıyla gerek hastane gerekse sosyal ihtiyaçlarını değerlendirilmek üzere Körfez Engelliler Derneğimiz ile birlikte programlanan program dâhilinde hizmet verecek. Engelsiz bir Körfez adına yaptığımız çalışmalarda örnek teşkil edecek projelere imza attık.

YAŞAM MERKEZİ HAYATA GEÇTİ

Engelli Yaşam Merkezi de hayata geçirdiğimiz projelerden birisi. Aracımız da engelli vatandaşlarımız tarafından beğeni ile karşılandı. Körfezimize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Engelsiz bir Türkiye oluşturma adına; bizler de yerel yönetimler olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu