Kategoriler

Meydan

Hatipoğlu Vatandaşlarla Kahvaltılarda Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi Körfez İlçe Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, Körfez Erzurumlular Derneği ve Körfez Pazarcılar Odası tarafından düzenlenen kahvaltılarda vatandaşlarla buluştu ve çalışmalarını, projelerini anlatarak destek istedi.

Körfez Erzurumlular Derneği Başkanı Yavuz Göğdemir ve yönetimi dernek üyelerine ve protokole yönelik sabah kahvaltı programı düzenledi. Düzenlenen kahvaltıya protokol, yönetim ve üyelerin yanı sıra siyasiler de katıldı. MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu ve ilçe yöneticileri kahvaltıya iştirak ettiler. Hatipoğlu kahvaltıda kendisini bir kez daha tanıttı ve yapacağı çalışmaları anlatarak destek istedi.

İkinci kahvaltı daveti Körfez Pazarcılar Odası’nda, Necmettin Erbakan Kültür Merkezi Kapalı Pazar alanında gerçekleşti. Oda Başkanı Zafer Şahin ve pazarcılar MHP gurubunu ağırladıkları kahvaltıda sorunlarını aktardılar. MHP Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu, pazarcıların sorunlarını yakından bildiklerini, çözüm için de çalışma yapacaklarını belirterek, “Daha iyi bir Körfez için projelerimiz var ve toplumun her kesimine hizmet taşıyacak çalışmalar yapacağız” dedi.

“Şefkatimiz her canlıya uzanacak”

MHP Körfez Belediye Başkan adayı Azmi Cihat Hatipoğlu ve Körfez İlçe Başkanı Zeki Gürsu ziyaretleri sırasında karşılarına çıkan ve kendisini sevdiren sokak köpeğini okşayarak, “Her canlı sevilmeyi ve şefkat görmeyi hak ediyor. Seçilmemiz halinde de şefkatimiz her canlıya uzanacaktır” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu