Kategoriler

Meydan

Başkan Baran; "Farklılıklar Bizim En Büyük Zenginliğimiz"

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’in adeta Türkiye mozaiği olduğunu belirterek, “Önemli olan birlik ve beraberliğimiz. Farklılıklarımız ise bizim en büyük zenginliğimiz” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, hafta sonu farklı kültürlere sahip STK’ları ziyaret etti, düzenlenen etkinliklere katıldı. İlk olarak Körfez Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı tarafından Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye katılan Başkan İsmail Baran, kısa bir konuşma yaptı. Birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Baran, “Dün olduğu gibi bundan sonra da bir olacağız, bütün olacağız” dedi.

BÜTÜN OLACAĞIZ

Başkan Baran daha sonra Karadenizliler Derneği’ne ziyarette bulunarak üyelerle sohbet etti, onların talep ve önerilerini dinledi. Başkan Baran ayrıca Körfez Mardinliler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin açılış törenine katıldı. Başkan Baran, farklılıkların zenginlik olduğunu vurgulayarak, “Karadenizliler, Yozgatlılar, Sivaslılar, Avşarlar, Çerkezler hepsi bizim zenginliğimiz” dedi.

TÜRKİYE’YE ÖRNEK

Başkan Baran, Körfez’in Türkiye’nin mozaiği olduğunu belirterek, “Körfez’deki birliktelik gerçekten örnek teşkil ediyor. Bunu sadece Körfez’de ya da Kocaeli’de yaşayanlar değil, Türkiye genelinden ilçemize gelen misafirlerimiz de söylüyor” dedi. Başkan Baran, STK’lara gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Türkiye Emekliler Derneği Körfez Şube Başkanı Derviş Ilgaz’ı da ziyaret etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
368 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor