Kategoriler

Meydan

Bir Deliye Esir Olduk..! Yine Çıktı..!

Kocaeli’nde bir hafta içinde arka arkaya 4 kez trafik tabelalarına çıkarak intihar etmeye kalkışan ve trafiğin tıkanmasına neden olan Hasan İ. 2 gün aradan sonra bu kez Derince’de toteme tırmandı.

Akli dengesinin yerinde olmadığı iddia edilen Hasan İnan, bir kaç gündür Kocaeli’nin gündeminden düşmüyor. Hasan İnan, 6 Aralık Pazartesi günü ilk intihar denemesini Anıtpark’ta yaptı.

İLK İKİSİ AYNI YER

6 Aralık Pazartesi günü önce İzmit Anıtpark’taki trafik yönlendirme tabelalarının üzerine çıkan ve “Fener kümeye, Galatasaray şampiyon” diyerek bağıran İnan, ertesi gün tekrar Anıtpark’taki trafik levhasına çıktı.

SONRA YENİKÖY

İki Anıtpark macerasının ardından Hasan İnan, bu kez Başiskele Yeniköy’deki bir trafik levhasının üzerine çıktı ve ortalığı birbirine kattı. . Görevliler tarafından ikna edilen İnan, aynı yerde ikinci gün yine tabelalara çıktı. Yine ekiplerin gelmesini bekledi, trafiği kilitledi. Sonrasında da 200 lira karşılığında intihardan vazgeçmişti. Bu intihar denemesinde de yetkililer tarafından ikna edilen Hasan İnan, ertesi gün tekrar sahneye çıktı.

YENİKÖY’DEN SONRA

Hasan İnan bu kez geçtiğimiz Pazar günü Körfez’de görüldü. Körfez’den Derince’ye giden D-100 karayolu üzerindeki tabelaya çıkan İnan için ekipler yine seferber oldu. Bir saat sonra indirildi.

5. ADRESİ

Hasan İnan bugün ise D-100 üzerinde bulunan Derince Tünel çıkışının oradaki trafik levhasının üzerine çıktı. Yetkililer şu dakikalarda Hasan İnan’ı aşağı inmesi için ikna etmeye çalışıyor.

NEDEN YATIRILMIYOR?

İnan’ın bu kez neler söyleyeceği merak ediliyor. Daha da önemlisi bu eylemleri neden yaptığı bilinmiyor. Akli dengesi bozuksa, Hasan İnan’ın neden ruh ve sinir hastalıkları hastanesine yatırılmadığı merak ediliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Yenidoğan Derince Caddesi’ne Yeni Çehre
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Körfezli Burak, Bursa’dan Saide İle Evleniyor
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Talus, Bu Kez Söğüt’ü Kutladı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "2020-2024 Yılları Arasında 24 Okul, 418 Sınıf, 2 Atölye, 10 Spor Salonu Bitirerek Hizmete Açtık"
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AK Parti Meclis Grubu Toplandı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
TEM Otoyolu'nda 4 Bin 270 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Milletvekili Çakır, Son Kitabını Çelik’e Hediye Etti
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe Menderes Bulvarına Yeni Üstyapı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
KÜRESEL ÇEVRE FONU'NDAN KOCAELİ'YE PİLOT ŞEHİR GÖREVİ
GÜNDEM
64 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HAFİF TİCARİ ARAÇ AĞACA ÇARPTI: 1 YARALI