Kategoriler

Meydan

Körfez’e Bir Yeni İşletme Daha

Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Bulvarı'nda hizmet vermeye başlayan Yakup Kotan Hair Salon'un açılışında konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bu tür yatırımlar Körfez’i ekonomik olarak daha da canlandıracaktır” dedi.

Körfez’de bir yeni işletme daha faaliyet göstermeye başladı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da Yavuz Sultan Selim Mahallesi Mevlana Bulvarı'nda hizmet vermeye başlayan Yakup Kotan’ın sahibi olduğu YK Hair Salon’un açılışına katıldı. Açılışa ayrıca; AK Parti ve MHP Belediye Başkan aday adayları, MHP İlçe Başkanı Zeki Gürsu, meclis üyeleri, diğer siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

İLÇEMİZİ HAZIRLIYORUZ

Açılış öncesinde kısa bir konuşma yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Açılan her işletmez bizler için önemli. Çünkü açılan her işyeri yeni istihdam demek, ekonomik canlanma demek. Bugün 2023, 2053, 2071 hedeflerine emin adımlarla ilerleyen bir Türkiye var. Bizde bu hedeflere ilçemizi hazırlıyoruz. İşletme sahiplerimizi canı gönülden kutluyorum” ifadelerini kullandı.

RENKLİ GÖRÜNTÜLER VARDI

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın konuşmasının ardından dualar edildi. Dua sonrasında da açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. Başkan Baran işletmecilere ‘hayırlı olsun’ derken, açılışa katılan davetlilerle sohbet etti. Başkan Baran, eline makas aldı, berber koltuğundaki müşteri ile ilgilendi. Renkli görüntülere sahne olan açılış sonrasında ikramlarda bulunuldu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
60 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu