Kategoriler

Meydan

MORALI, “ODADAN EDİNDİĞİM TECRÜBEMLE HİZMETE TALİBİM”

Körfez Ticaret Odası eski Başkanı ve STM adlı firmanın sahibi olan iş kadını Sibel Moralı, aday adayı olduğu Körfez Belediyesi Meclis Üyeliği’ne hizmet etmek amacıyla başvurduğunu söyledi.

Bir dönem başarılı şekilde Körfez Ticaret Odası Başkanlığı yapan Sibel Moralı, sonrasında kendi işinin başına geçti ve eşiyle birlikte faaliyetlerini devam ettirdi.

Meclis üyeliği aday adaylık başvuru döneminde diğer siyasi partilerden gelen tekliflere rağmen AK Parti’den dosya alarak teslim eden Moralı, işe mutfağından başlayarak görev verilmesi halinde belediyeciliği öğrenmeye çalışacağını belirtmişti.

Bu düşüncelerle gelen teklifleri değerlendiren ve aday adayı olan Sibel Moralı, “Körfez Ticaret Odası döneminde ilçe ile ilgili birçok konuya hakim oldum. Hatta projeler ürettik ve bunu belediye yetkilileri, resmi birimlerle paylaştık. Şimdi görev verilmesi halinde bu projeleri yenide gündeme getirerek ilçeme hizmet etme niyetindeyim. Makam, mevki, hedefiyle değil hizmet amacıyla yola çıktım. Allah nasip ederse belediyecilik alanında da halkıma hizmet edeceğim. Aday adayı listesinde yer alan isimlerin hepsi benim için değerli insanlar, Belediye Başkan adayı olarak görevlendirilen Şener Söğüt’e başarılar dilerim, liste ne olursa olsun çalışmalarda yanında olacağımın bilinmesini isterim” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
267 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor