Kategoriler

Meydan

Söğüt, “Hep Birlikte Körfez’iz”

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, “Bizler için Esentepe’si, Kuzey Mahallesi ve Fatih Mahallesi neyse, Mimar Sinan da, Yukarı Hereke de köylerimiz de aynıdır. Çünkü biz birlikte Körfez’iz” dedi.

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, SKM programları kapsamında AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ile birlikte Yukarı Hereke’de taziye ziyaretlerinde bulundu. Ziyaretlere AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, Körfez Belediye Başkan Aday Adayı Faruk Denli, belediye meclis üyeleri ve ilçe yöneticileri katıldı. Milletvekili Cemil Yaman ve Belediye Başkan Adayı Söğüt, ilk olarak Yukarı Hereke Mahallesi sakinlerinden İsmet Kurhan’a geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

TAZİYE ZİYARETLERİNDE BULUNDU

Geçmiş olsun ziyareti sonrasında Cemil Yaman ve Şener Söğüt, beraberindeki heyetle birlikte AK Parti İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu üyesi Mustafa Fırat’ın vefat eden halası Yurdangül Keskin için taziye ziyaretinde bulundu. Daha sonra da Alettin Karaoğlan’ın vefat eden yengesi Hanım Karaoğlan için taziye ziyareti gerçekleştirildi.

DUALARINIZ BİZLER İÇİN ÖNEMLİ

Milletvekili Cemil Yaman ve Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, son olarak Yukarı Hereke’nin sevilen sakinlerinden Hayrettin Doğan’ı evinde ziyaret etti. Ziyarette konuşan ve ‘sizlerin duası bizler için her şeyden daha önemli’ diyen Şener Söğüt, “Bizler için Esentepe’si, Kuzey Mahallesi ve Fatih Mahallesi neyse, Mimar Sinan da, Yukarı Hereke de köylerimiz de aynıdır. Çünkü biz birlikte Körfez’iz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Çocuklar Trafik Konusunda Bilinçleniyor
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Esentepe ve Kuzey’e Küçük Dokunuşlar
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
İstinat Duvarındaki 241 Yıllık Tarih
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyespor Güreşçilerinden Fethiye'de Büyük Başarı
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Derince’de Hıdırellez Bahar Şenliği
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Karate Lig Finalinde Körfez Gençlerbirliği’nden Büyük Başarı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
TEKİRDAĞ’DAN GELİP İTFAİYEDEN EĞİTİM ALDILAR