Kategoriler

Meydan

Söğüt, “Biz Büyük Bir Aileyiz”

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, partinin kuruluşundan bu güne mahalle başkanlığında bulunmuş isimlerle kahvaltıda buluştu; “Biz büyük bir aileyiz” mesajı verdi

AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından düzenlenen program çerçevesinde partinin kuruluşundan bu güne mahalle başkanlığında bulunmuş isimlerle kahvaltıda bir araya geldi. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen buluşmaya; AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Tuna, ilçe yöneticileriyle mevcut ve eski mahalle başkanları katıldı.

BİR YENİSİNİ DAHA EKLEYECEĞİZ

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki bu davanın her zaman ve her seçimde başarı dolu, hizmetlerle dolu dönemler geçirdiğinin altını çizen AK Parti Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, “31 Mart yerel seçimlerimizde de başarılarımıza bir yenisini daha ekleyeceğime bu birlik ve beraberliği gördükçe daha da inanıyorum. Hepimizin tek bir gayesi var. O da bu halka, hemşerilerimize, Körfezimize neler katabiliriz” ifadelerini kullandı.


BİRLİKTE HAREKET EDECEĞİZ

“Mahallelerimizdeki yatırımları, bunlarla olan ilgili sıkıntıları, hep birlikte masaya yatırıp varsa bir problem o problemi çözeceğiz” diyen Başkan Adayı Şener Söğüt, “AK Parti davasına gönül vermiş mahalle başkanlarımız mahallesini en iyi tanıyanlardır. Sizlerin önerileri bizler için çok önemlidir. Her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlikle hareket etmeye devam edip, “Gönül Belediyeciliği” ile İlçemizi, ülkemizi, hep birlikte kalkındıracağız” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu