Kategoriler

Meydan

Yaman'dan Öğretmen Müjdesi..!

Dilovası'nda öğretmen açığı kalmadı

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, hükümet tarafından bu ay yapılan öğretmen atamalarında Kocaeli'ye atanan 233 öğretmenden 223 tanesinin Dilovası'na atandığını belirterek Dilovası'nda öğretmen açığının giderildiğinin müjdesini verdi.

 

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, geçtiğimiz günlerde hükümet tarafından eğitim ordusuna kazandırılan 20 bin öğretmenden Kocaeli'ye toplamda 233 öğretmen atamasının yapıldığını bunlardan 223 tanesinin ise Dilovası'na atamasının yapıldığını söyledi.

BAKAN ZİYA SELÇUK'LA GÖRÜŞTÜ

Yaman yapılan atamalara ilişkin yaptığı açıklama da "Dilovası'nda eğitim konusunda ihtiyaçlarımızı ücretli öğretmenlerimiz ile gidermeye çalışıyorduk. Ancak yine kısıtlı sayıda ki öğretmenlerimizle yetersiz kalıyorduk. Bu konuda Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk ile yaptığımız görüşmeler sonrası sonuca ulaştık. Bakanımız bizim talebimizle yakından ilgilenerek sorunun çözümü için elinden geleni yaptı ve Kocaeli'de eğitim konusunda önemli sorunlar yaşayan ilçemize 223 yeni kadrolu öğretmen atamasıyla eğitimdeki önemli bir sorunu ortadan kaldırmış olduk.

EN AZ BEŞ YIL GÖREV YAPACAKLAR

İlçemize atanan öğretmenlerimiz en az beş yıl görev yapacak şekilde görevlerine başlayacaklar. İnşallah bu atamalar sonrası Dilovası'nda ki eğitim seviyemiz ilerleyen günlerde daha iyi seviyelere ulaşacaktır. Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk'a, ekibine ve İl Milli Eğitim Müdürümüz Rasim Çelik'e gösterdikleri hassasiyetten dolayı teşekkür ediyorum."dedi.   

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
130 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi