Kategoriler

Meydan

“Vatandaşlarımızın rehin alındığı o karanlık dönemleri unutmadık”

Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşları ziyaret edip acil şifalar dileyen Başkan Karaosmanoğlu hastalara ve refakatçilere karanfil dağıttı.

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek karanfil dağıttı. AK Parti İl Başkan Vekili Mikdat Aydın, AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz ve AK Parti Gebze İlçe Başkanı İrfan Ayar’ında eşlik ettiği ziyaretlerde tedavi görenlere acil şifalar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, “Geçmişin karanlık dönemlerinde hastanede vefat eden vatandaşlarımızın rehin alındığı tabloları unutmadık. Ölmüş insanımızı bırakmadıkları o zelil günleri hala hatırlıyoruz” dedi.

KARANLIK GÜNLER GERİDE KALDI
Gebze Fatih Devlet Hastanesi Başhakemi Uzm. Dr. Gökhan Nalbant’ı da ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, hasta ve hasta yakınlarıyla da yakından ilgilendi. Eczanelerden SSK’nın ilaç alamadığı, doktorun yazdığı 5 ilaçtan bir veya iki tanesini anca alabildiği o karanlık dönemler çok şükür artık gerilerde kaldı. Şimdi daha güzel imkânlarda halkımız sağlık hizmetini almaktadır” diye konuştu.

AK PARTİ İKTİDARLARI GERÇEKLEŞTİRDİ
AK Parti iktidarlarının her ilde hatta ilçelere kadar hastaneler inşa ettiğini de sözlerin ekleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Şimdi isteyen istediği eczaneden tedavisi olabiliyor ve tedavisini istediği hastane de yaptırabiliyor. Bu gelişimi Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte AK Parti iktidarları gerçekleştirdi” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
55 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu