Kategoriler

Meydan

İkiz Kardeşlere Doğum Günü Sürprizi

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları, 18 yaşına giren ve 31 Mart seçimlerinde ilk defa oy kullanacak Alparslan ve Alptekin Öge ikiz kardeşlere evinde doğum günü sürprizi yaptı.

Çat kapı ziyarette AK Parti Konya Milletvekili Selman Özbayıcı ve Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt’ü de karşılarında gören Öge kardeşler şaşkınlıklarını gizleyemediler.

AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları tüm mahallelerde ilk defa oy kullanacak genç seçmenlere çat kapı yaptıkları ziyaretler kapsamında Alparslan ve Alptekin Öge kardeşlerin kapılarını çaldılar. Çat kapı ziyarete AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları MKYK üyesi Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Cumhur İttifakı Körfez Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, AK Parti Kocaeli  İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak ve gençlik kolları üyeleri katıldı.  Doğum günü vesilesiyle ikiz kardeşlerin heyecanların paylaşmak istediklerini söyleyen Belediye Başkan Adayı Şener Söğüt, Alparslan ve Alptekin Öge’ye hayırlı ömürler dileyerek doğum günlerini tebrik etti.

İlk defa oy kullanacak Alparslan ve Alptekin Öge’yi ziyaret eden Milletvekili Selman Özboyacı ikiz kardeşlerin doğum gününü kutladı. Ziyarette seçme ve seçilme yaşlarındaki reformlarını hatırlatan Selman Özboyacı “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Hükümetimiz biz gençleri her zaman öncelikleri olarak görüyorlar.” dedi.

Ziyaretten duyduğu heyecanı,  mutluluğu dile getiren Alparslan ve Alptekin Öge kardeşler unutamayacakları bir doğum günü yaşadıklarını belirterek AK Partililere teşekkür ettiler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor