Kategoriler

Meydan

Bisiklet Coşkusu Yeşilova’da Devam Etti

  İzmit Belediyesinin ‘Haydi Bisikletle Okula’ projesi tüm hızıyla devam ediyor. 

Proje kapsamında  Yeşilova Mahallesi Fahreddin Paşa Ortaokulu’nda 247 5.Sınıf öğrencisine bisikletleri dağıtıldı. Öğrencilerin büyük sevinç yaşadığı bisiklet dağıtım törenine, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Mahalle Muhtarları, Okul Müdürü, veliler ve öğrenciler katıldı. Programsa, 5 B sınıfı öğrencisi Ezgi Acar, bisiklet projesi için teşekkür konuşması yaptı.

 

ÇOCUK MUTLUYSA DÜNYA MUTLU OLUR

 

Programın açılışında konuşan Okul Müdürü Cahit Genç, “Belediyemiz eğitimi en güzel şekilde destekledi. İzmit Belediye Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a bu projesi için teşekkür ediyoruz” dedi. İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “Çocuk mutluysa aile mutlu, aile mutluysa sokak, şehir, ülke mutludur. Bütün dünya çocukları mutlu olsun. O zaman dünya mutlu olur. Bütün mesele burada.

 

İZMIT’E DEĞER KATMAYA ÇALIŞTIK

 

10 yıldır sizlere belediye başkanınız olarak hizmet ettik. Yeşilova ve Tepeköy bölgeleriyle ilgili önemli çalışmalarımız oldu. Buraya değer katmaya çalıştık. Türkiye’nin en büyük hastanelerinden bir tanesi bu bölgeye yapılıyor. Ben göreve başladığımda cephanelik kaderine terk edilmişti.  Şimdi bu bölgede Türkiye’nin en modern amatör spor kompleksi, kadın sosyal yasam merkezimiz, deprem müzemiz, sanal gerçeklik küresi ve cephanelik mesire alanı var.

 

HİÇ AYRIM YAPMADIK

 

Ekopark, Gölkay park ile şehre değer katmaya ve tarihi değerlerimizi gün yüzüne çıkarmaya çalıştık. Okullarımıza en fazla desteği veren belediyelerden olduk. Okul hizmet masasını ilk biz kurduk. Okullarımızı her yönden destekledik. Bu yıl 10 bin bisiklet dağıtıyoruz. Şimdiye kadar 80 bin bisiklet dağıttık. AK Parti belediyeciliğinden önce buralar varoş, köy olarak görünüyordu. Ama bizler hiç ayırmadan her tarafa ulaşmaya çalıştık. O zamanlar isçisinin maaşını veremeyen belediyeler vardı. Çok şükür isçimizin alnının teri kurumadan verdik.

 

HİZMET ETME ŞEREFİNİ 10 YILDIR YAŞADIK

 

Biz parayı çarçur etmedik, rantçılara kaptırmadık. Paranızın kuruşunu ziyan etmedik. 10 yıllık belediye başkanlığının yeterli olacağını 2 yıldır soyluyorum. Simdi artık vedalaşma zamanı. Bu görevler onuru ve şerefi için yapılan görevlerdir. Hizmet etme şerefini 10 yıldır yaşadık bize yeter. Bundan sonra yeni arkadaşlarımıza devredeceğiz” dedi.

Okul Müdürü Cahit Genç ve Okul Aile Birliği Başkanı Semra Alpaklı Başkan Doğan’a çiçek takdiminde bulundu.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu