Kategoriler

Meydan

Aygün, “Derince’yi Sağlık Ve Spor Kenti Papacağız”

Cumhur İttifakı AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün, Karslı kanaat önderleri ile kahvaltıda bir araya geldi.

Yelken Kafe’de gerçekleşen kahvaltıda konuşan Aygün, “Derince, bu dönem sağlık ve spor alanındaki yatırımlarla öne çıkacak” dedi

AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün seçim çalışmalarına SKM programları çerçevesinde devam ediyor. Aygün programla kapsamında Yelken Kafe’de Derince’de ticaretle uğraşan Karslı kanaat önderleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Meclis üyesi Ayşe Şiranun ve Abidin Öztürk tarafından organize edilen kahvaltıya Zeki Aygün ile birlikte AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca ve meclis üyesi adayları katıldı.

AYRI BİR DEĞER KATACAK

AK Parti ilçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu ve MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca’nın kısa birer selamlama konuşması sonrasında söz alan Zeki Aygün, sağlık alanında Diş Hastanesi, Yanık Hastanesi ve ek bina projelerinin ilçeye ayrı bir değer katacağını belirtti. Aygün, Millet Bahçesi alanında gençler için yüzme havuzu ve gençlik merkezleri de olacağının altını çizdi.

BÜYÜK KATKI SUNACAK

Eski KEV Tesislerinin bulunduğu alana Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan Avrupa Standartlarına uygun gençlik merkezi ve sporcu kamp alanının da ilçe için önemli olduğunun altını çizen Aygün, “Bu tesisler ilçenin spor kenti olmasına büyük katkı sunacak. Derince, Kocaeli’nin çekim merkezi olacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
34 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu