Kategoriler

Meydan

Gönül; “Ele Ele Gönül Gönüle Liderimizi Karşılayacağız”

İzmit Erenler Mahallesi’nde esnafın istek ve önerilerini dinleyen Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, 19 Mart’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile gerçekleşecek olan mitinge vatandaşları davet etti

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Sibel Gönül, Erenler Mahallesi’nden başlayarak santral istikametine doğru esnafın istek ve önerilerini dinledi. 19 Mart Salı günü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımları ile gerçekleşecek olan mitinge tüm halkı davet eden Başkan adayı Gönül, “Bu tarihi günde, el ele gönül gönüle liderimizi karşılayacağız” dedi.

TELEFONLARI CEVAPLADI

Ziyaret turuna başlamadan önce esnaf lokantasına girerek beraberindekilerle birlikte yemek yiyen Gönül, daha sonra Bozkurt Taksi Durağı’nı ziyaret etti, telefona cevap verdi. Vatandaşın istediği noktalara taksileri yönlendiren başkan adayı Gönül’ün bu hareketi etrafındakileri gülümsetti. Bölgedeki esnafın iş yerlerine girerek miting daveti yapan başkan adayı Gönül, “Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleri ile gerçekleşecek olan Kocaeli mitingimize sizleri davet ediyorum. Bu tarihi günde, el ele gönül gönüle liderimizi dinleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

DOĞUM GÜNÜ KUTLADI

Ziyaret programına, Kanlıbağ Gönenç Çay Evi’nde bir süreliğine çay molası vererek devam eden başkan adayı Gönül, 60 yaşına giren İzmit Belediye Meclis Üyesi Adayı Mustafa Soydabaş’ın ve 29 yaşına giren eski İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Burak Uzuner’in doğum günlerini kutladı. İzmit Belediyesi Başkanı Nevzat Doğan’ın da eşlik ettiği pastalı kutlamada, başkan adayı Gönül, Soydabaş ile Uzuner’e sağlıklı ve mutlu yıllar dileklerinde bulundu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu