Kategoriler

Meydan

Başkan Söğüt : Vekilimizin desteği çok önemli..!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt’ü ziyaret etti, görevinin hayırlı olması temennisini iletti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, 31 Mart seçimleri sonrasında Körfez Belediye Başkanı seçilen Şener Söğüt’ü makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi. Ziyarette AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna da yer aldı. Güzel ve uyumlu bir seçim süreci yaşandığını belirten Cemil Yaman, “Körfez’de güzel bir seçim süreci geçirdik. Bu anlamda tüm teşkilatlarımıza ve Cumhur İttifakı ortaklarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

GÜZEL HİZMETLER ALACAKTIR

“Belediye Başkanlığı önemli bir görevdir” diyen Yaman, “Daha önce bu tecrübeyi yaşamış biri olarak işin zorlukları nelerdir, kendisini bekleyenler nelerdir biliyorum. Şener Başkan’ın çok güzel hizmetler yapacağından eminim. İsmail Baran başkanımızdan aldığı bayrağı daha da yukarıya çıkaracaktır. Körfez bu dönem çok güzel hizmetler alacağını, yaşam kalitesinin daha da artacağına inanıyorum” ifadelerini kullandı.

DESTEĞİ HER ZAMAN ÖNEMLİ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de ziyaretlerden dolayı teşekkür ettiğini belirterek, “Sayın vekilim seçim öncesi sürekli yanımızdaydı ve desteğini her zaman hissettik. Güzel bir sonuç elde ettik. Körfez halkın mutluluğu için çalışacağız ve gayret edeceğiz. Sayın vekillerimizin desteği her zaman bizler için önemli” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Yarar, Erdemiş’i de Kutladı
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Engelli Ailelerine Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Derince’de Müzik Dolu Bir Akşam
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
Engellilerin Yüzünü Güldürdüler
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Bahar Şenliğinde Engeller Aşıldı
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Söğüt’e Genel Merkez Ziyareti
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Hürriyet: "Umudun ve Mücadelenin Işığında Nice 19 Mayıslara! "
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
İMEAK DTO Kocaeli Şubesi Ve KTO’dan, Üniversiteliler İçin ‘Kariyer Günleri’ Başlıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Sezer: “19 Mayıs Tam Bağımsız Devlet Kurma Kararının İlk Adımıdır”