Kategoriler

Meydan

Hürriyet, Çocuklarla Halay Çekti

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Belsa önünde gerçekleşen etkinlikte çocuklarla halay çekti.

 Çocuklarla birlikte halay çeken İzmit Belediye Başkanı Hürriyet, etkinliğe katılan tüm çocukları makamında ağırlayarak onlara elleriyle çikolata ikram etti.

Uluslararası Gençlik Merkezi Müdürlüğü,  Halk Eğitim Müdürlüğü ve MAP HOYTAG işbirliğinde Belsa önündeki gösterilere vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Çocukların bayramını kutlayan ve onlarla birlikte halay çeken Başkan Hürriyet, “ bugün bu güzel görüntüleriyle çocuklarımız bize büyük keyif yaşattı. Her birinizin emeğine, yüreğine sağlık. Bayramımız kutlu olsun. Bu bayram hepimizin, Türk ulusunun bayramı.

HAYALLERİMİZ BİRLEŞECEK

Bu belediye çocukların, kadınların belediyesi olacak, onlara hizmet edecek. Bu belediyenin kapısı herkese açık olacak. Onların hayalleriyle bizim hayallerimiz birleşecek ve İzmit’imize güzel fikirler ve güzel projeler üreteceğiz” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Derince’de Zafer Bayramı Şarkılarla Kutlandı
GÜNDEM
109 Kez Görüntülendi.
Halk Kürsüsü, Fuara Hummalı Bir Şekilde Hazırlanıyor
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Doğanın Kucağında Sonsuz Mutluluk
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Kılavuz Kariyer Öğrencilerine Mehtap Turu
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Dilovası’nda 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlandı
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Körfez Ticaret Odası Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleştirildi
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Gebze Tatlıkuyu Vadisi Kent Parkı’na Düzenli Bakım
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Deniz Ve Kıyı Temizliğinde Durmak Yok
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Derince’de Miniklerin Yaz Neşesi Devam Ediyor
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Zafer Kutlamalarına Yakışan Film