Kategoriler

Meydan

BAŞKAN AYGÜN; "HALKIMIZIN TALEPLERİ, ÖNCELİĞİMİZDİR"

Kendisini ziyaret eden konukları ile istişarede bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gönül belediyeciliği anlayışı ile yola çıktıklarını belirterek “Derince’mize hizmet noktasında halkımızın talepleri daima önceliğimiz olacak” dedi


 

Kentin Dinamikleri ile Buluşuyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, seçim sürecinin ardından başladığı yeni görevinde vatandaşların yoğun teveccühü ile karşılaşıyor. Bir yandan seçim döneminde vaat ettiği projelerin startını vermeye hazırlanan diğer taraftan ise tebrik ziyaretlerini kabul eden Başkan Aygün, yine kentin birçok dinamiği ile bir araya geldi. Başkan Aygün, bu bağlamda geçmiş dönem AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, eski il başkan yardımcıları Mehmet İpşiroğlu ve Mehmet Öztürk, geçmiş dönem AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, AK Parti Derince Sırrıpaşa Mahalle Başkanı Gülay Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın ile bir araya geldi.

Başkan Aygün’e Ziyaretler Sürüyor

Başkan Aygün’ü ziyaret eden isimler arasında Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av.Yunus Emre Kurt, Derince Ocak Başkanı Burak Dolan ve yönetim kurulu üyeleri, Magna Otomotiv A.Ş. Genel Müdürü Serdar Eren, Derince Taşköprülüler Dernek Başkanı Erhan Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü, Abdullah Karhan ve emniyet mensupları, Kocaeli Kars İli Derneği Başkanı Alican Kazgan ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Kadir Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Anadolu Gençlik Vakfı Başkanı Kemal Halıcı ve yönetimi, Derince İşitme Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Engin Kaya ile yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Gönül Belediyeciliği Vurgusu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, toplumun tüm kesimleri tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gönül belediyeciliği anlayışıyla çıktığımız bu yolda halkımızdan aldığımız yetkiyle görevimize başladık. Seçim sürecinde de sıklıkla vurgu yaptığımız gibi hedefimiz gönül belediyeciliğini, hizmetlerimizle harmanlayarak Derince’ye artı değer sunmak. Bu anlayışla projelerimiz hazır ve çalışmalarımıza başladık” dedi. Halkın taleplerinin daima öncelikleri olacağını belirten Aygün, “Doğup büyüdüğüm Derince’mize faydalı olmak için gece, gündüz demeden mesai harcayacağız. İnşallah güzel projeleri vatandaşlarımızla beraber hep birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
VALİ YAVUZ: "SAĞLIK TURİZMİNDE GİDEREK ÖNEMLİ YERE GELDİK"
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Otomobil 10 Metrelik İstinat Duvarından Uçtu: 5 Ağır Yaralı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
KO-MEK İlçe Sergileri Heyecanı Başlıyor
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Emlak Kulübü, Kuruluşunun 2. Yılını Coşkuyla Kutladı
GÜNDEM
43 Kez Görüntülendi.
Söğüt: "Tüm Kamu Kurumları İle İş Birliği İçinde Olacağız"
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Ben, Sen Yok Biz Varız
GÜNDEM
40 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu