Kategoriler

Meydan

Körfez Belediyesinin yeni binasını gördünüz mü? Tek kelimeyle muhteşem!!!

Kültür merkezleri, yeşil alanları, parkları ve prestij caddeleri ile Kocaelimizin şirin ilçesi Körfez’ de sessiz sedasız yepyeni bir proje daha hayata geçirildi.

Körfez Belediyesi Yarımca’daki Petkim Işıklarının oraya, İlçenin nerdeyse tam ortası olan yere,  alışılmışın dışında yepyeni bir belediye binası inşa etti.  Dışarıdan bakınca görkemiyle dikkat çeken,  içerde de farklı mimari özellikleri bir araya getiren bina sayesinde vatandaşlar daha hızlı ve kolay hizmet alacak.

 

Pehlivan, her zamanki mütavaziliğini gösterek sessiz sedasız yeni binaya taşındı. Ben, başkan beyin en çok bu huyunu seviyorum, çok mütevazi.

 

Anladığım kadarıyla binanın açılışı da kendisi gibi, önümüzdeki günlerde görkemli bir şekilde olacak. Geçtiğimiz gün de Kapalı yüzme havuzunun ihale haberini yapmıştım. Belediye hizmet binası da bitti. Sırada Diş hastanesinin önündeki trafiğin rahatlaması için yapılacak kavşak ile belediye binasının olduğu Petkim Işıklardaki kavşak da bu sene içerisinde bitecek. Pehlivan hizmette yavaş yavaş gaza basmaya başladı. 

 

Ben Körfez ilçemize böyle muhteşem bir belediye binası kazandırdığı için Körfez Belediye Başkanımıza ve şahsında emeği geçen tüm emekçilere teşekkür ediyorum. Tebrik ediyorum. Kutluyorum.  Arkadaşlar bu dünyada her şey gelir geçer, ama eserler kalıcıdır. Hele böyle kamu hizmetinde kullanılacak hizmet alanlarıysa yapılanlar, siz ölseniz de arkanızdan amel defterleriniz kapanmaz kanaatindeyim.

Körfezlilerin daha hızlı ve kolay hizmet alabilmesini esas alarak oluşturulan yeni belediye binaları, Körfez ve Yarımca’daki dağınıklığı ortadan kaldırıp çalışanları tek bina altında toplayacak.

Ben size biraz da teknik bilgi verecektim ama hani derler ya anlatılmaz yaşanır diye, onun için gidin yerinde kendi gözlerinizle görün. Bana da hak vereceksiniz. Yok böyle bir bina. Tek kelimeyle muhteşem.!!!

 

Selam , saygı ve Duıa ile

 

Yorumlar

Hasan Kurt 12 Yıl Önce

ben de yeni belediye binasını gördüm. gerçekten muhteşem yapılmış. körfez böyle hizmeti hakeden bir ilçe. projelerin devamını bekliyoruz.

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Yavuz Çifti, ÖNEM Projesi Kapsamında Çocuklarla Bir Araya Geldiler
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Sevindikli’de Gönüllü Eller 30 Kilo Atık Topladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’den Resmi Yazışma Kuralları Eğitimi
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Allak, Belediye Başkanı Ömeroğlu’nu Ağırladı
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Sporcuları 7 Madalya Birden Getirdi
GÜNDEM
48 Kez Görüntülendi.
İşadamının Feci Ölümü Güvenlik Kamerasında
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Eski İl Başkanı Ellibeş’i Ağırladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Çocuklara Çevre Bilinci Aşıladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in “Çiftçi Şenliği” Başlıyor
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Çenesuyu Hak Ettiği Değeri Kazanacak