Kategoriler

Meydan

İZMİT, TÜRKİYE ÜÇÜNCÜSÜ

Bisiklet Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Kupası yarışlarının son ayağı Alanya’da yapıldı.

Bisiklet Federasyonu’nun düzenlediği Türkiye Kupası yarışlarının son ayağı Alanya’da yapıldı. Yarışmaya İzmit Belediyesi adına katılan Salih Korkmaz, genel klasmanda Türkiye üçüncüsü oldu. Aynı zamanda, İzmit Belediyesi Bisiklet Eğitim Merkezi`nde eğitmen olarak görev yapan Korkmaz, yarışma öncesinde kendisine destek olan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan`a teşekkür etti.

 

Bisikletin hayatında vazgeçilmez olduğunu söyleyen Korkmaz; “Türkiye Kupası yarışlarının son ayağında elde ettiğim başarıdan dolayı çok mutluyum. İzmit`i ve İzmit Belediyesi`ni en iyi şekilde temsil ettiğime inanıyorum. Başkan Doğan yarışma öncesinde bana her konuda destek vererek Alanya`ya moralli gitmemi sağladı. Başta Başkan Doğan`a ve başarılarımda payı bulunan herkese teşekkür diyorum” dedi. 

İZMİT BELEDİYESİ ÖRNEK GÖSTERİLİYOR

“İzmit Belediyesinin bisiklet ulaşımını kent yaşamına yerleştirmek amacıyla başlattığı çalışmalar çok yönlü şekilde devam ediyor. Bir taraftan kentin bisiklet yolları yapılırken, diğer taraftan bisiklet kullanmanın temel kuralları ve trafik kuralları konusundaki eğitimler de sürüyor.  İzmit Belediyesi böyle bir altyapı oluşturdu ve İzmit'i bisiklet kenti yapmak yolunda ilerliyor” diyen Korkmaz, İzmit Belediyesi'nin Yahya Kaptan Mahallesi, Hanımeli Kültür Merkezi yanında yaptığı bisiklet eğitim merkezinde verilen eğitimlere yoğun talebin olduğunu söyledi. “İzmit sınırlarındaki tüm okullardan sırasıyla eğitim merkezine getirilen çocuklar, burada teorik ve uygulamalı eğitim görüyor. İzmit’te bisiklet kültürünün gelişmesi çok sevindirici” diyen Korkmaz İzmit’in bisiklet konusunda yaptığı çalışmaların örnek gösterildiğini ifade etti.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
45 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu