Kategoriler

Meydan

CANER GÖÇMEZ, “ÇOCUKLAR BİZİM GELECEĞİMİZ”

Körfezli Eczacı Caner Göçmez, seçimlerde yeniden kazanan ve ilk kez muhtar olan Herekeli muhtarları ziyaret ederek kutladı ve plaket verdi.

Ziyaret sırasında Hereke’de etkili çalışmalar yapmaya hazırlanan STK temsilcileri ve yönetimi de yer alırken, yapılan sohbette çocukların geleceği üzerine etkinlikler gündeme geldi.

Caner Göçmez, ziyaret ettiği Yukarı Hereke Muhtarı Yusuf Öner, 17 Ağustos Mahalle Muhtarı Halil Taş ve Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Abdurrahman Çokbilir’e makamlarında kullanacakları ay yıldızlı plaketi ve yardıma ihtiyacı olan ailelere verilmek üzere yardım fişlerini verdi.

Muhtar ziyareti sırasında Yukarı Hereke ve çevresinde ki mahallerde okuyan çocuklara yönelik iftar etkinliği düzenleyen dernek yönetimi de sohbete katıldı. Sohbet sırasında 1 Haziran’da 600 öğrenciye iftar yemeği verileceği belirtilirken, ilk katkıyı da Caner Göçmez sundu.

Caner Göçmez, çocukların geleceğin teminatı olduğunu ifade ederek, “Bu yönde yapılacak etkinliklere ve projelere desteğe hazırım. Vatandaşların da bu çalışmalara katkı vermesi için göreve de hazırım” dedi.

Geç saatlere kadar süren sohbet sırasında muhtarlar da yapılması gereken çalışmaları anlattı ve derneklerin faaliyetlerinde kendilerinin de katkı vereceklerini söylediler. Çocuklar için iftar yemeği dışında yaz tatili döneminde de çeşitli etkinlikler, sinema programları ve kurslar düzenleneceği söylendi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK