Kategoriler

Meydan

HÜRRİYET’TEN MAHALLE TEMSİLCİLERİNE TEŞEKKÜR 

CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar ve mahalle temsilcileri, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileğinde bulundular.

Misafirlerini kapıda karşılan Başkan Hürriyet, mahalle örgütlerinin önemini vurgulayarak seçim süresince vermiş oldukları destek ve yürüttükleri çalışmalar için her birine teker teker teşekkür etti.

SANDIKLARA SAHİP ÇIKTIK

Mahalle temsilcileri adına konuşan CHP İlçe Başkanı Hakan Çakar “31 Mart’ta aldığımız başarının en  büyük etkenlerinden biri mahalle temsilcilerimiz oldu.   Gerek seçim sürecinde yapmış oldukları çalışmalarla, gerekse seçim gönünde sandıklarımıza sahip çıkmalarıyla bu başarıda katkıları çok büyük.  Sizin inancınız,  çalışmalarınız ve enerjinizle teşkilatlarımızın performansları birleşince ortaya  bu güzel başarı çıktı” dedi. 

BİRLİK BERABERLİĞİMİZ DEVAM EDECEK

Dayanışmanın birlik ve beraberliğin seçim kazanmada ne kadar önemli olduğunu dikkat çeken Başkan Hürriyet de “biz bundan sonrada bu birlik, beraberlik ve inançla yolumuza devam edeceğiz. Sahada çalışan sandık görevlilerimizden, örgütümüzün en alt birimlerine kadar teşekkür ediyorum. Bundan sonra daha  fazla çalışmak zorundayız. Siyasetin ötesinde, insana daha fazla dokunmaya, daha fazla derdine derman olmaya, daha fazla insanımızla kucaklaşmaya ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Tarçın Kafe Açılış İçin Gün Sayıyor
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Hemşeri Dernekleri Turnuvasının Şampiyonu: Kocaeli Erzurumlular Derneği
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Körfezliler En İyi Dereceleri Yüzerek Şampiyon Oldular
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir’in Gözü ve Kulağı Sahada  
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Kadir Miraç Göker Futbol Turnuvası, Körfez’de Başladı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Darıca Millet Bahçesi’nde Temizlik Seferberliği
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“Kur’an-I Kerim’in Rehberliğine Muhtacız”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Belediyesi’nden Çocuklara Çevre Bilinci Eğitimi
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
MHP Kocaeli Sokağa İniyor! “Derdin Derdimiz, Türkiye Hepimizin”
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Yaşadığı Acıyı Şiire Dönüştürdü, Duygularını Dizelere Nakşetti