Kategoriler

Meydan

Milletvekili Katırcıoğlu'ndan Başkan Turan'a Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan'a hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak, başarılar diledi.

AK Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez ve yönetim kurulu ile birlikte gerçekleşen ziyaret sırasında yeni dönemde de birlik ve beraberlik içinde ilçemizin yatırım ve hizmetlerden en güzel şekilde nasibini alacağını ve şehrimize değer katacaklarını söyleyen Milletvekili Katırcıoğlu, “Başkanlık görevini layıkıyla en iyi şekilde yapacağına inandığım Başkanımız, önümüzdeki 5 yıl içerisinde gönül belediyeciliğini en mükemmel şekilde tesis edecektir. Başkanımıza görevinde başarılar diliyor, yapacağı hizmet ve çalışmalarda kendisine muvaffakiyetler diliyorum.Gönül Belediyeciliği destanını hep birlikte yazacağız” şeklinde konuştu.

Kandıra’yı her alanda en iyi noktaya taşımak adına canla başla çalışacaklarını ifade eden Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, milletvekillerimizin desteğiyle vatandaşlarımıza hak ettiği en güzel hizmetleri sağlayacaklarını ifade ederek,'' Milletimizin bize vermiş olduğu emanetin, omuzlarımıza yüklemiş olduğu sorumluluğun son derece farkındayız. Kıymetli Kandıralı hemşehrilerimize hizmet götürmek, onların beklentilerini karşılamak için var gücümüzle çalışacağız. Her şeyden önce milletimizin mutluluğunu, huzurunu ve refahını sağlamayı amaçlıyoruz. Kocaeli Milletvekillimiz Radiye Sezer Katırcıoğlu, Kandıra Ak Parti İlçe Başkanımız Erol Ölmez, Halkla İlişkiler Birim Başkanımız Rıdvan Elmas ve Kandıra Ak Parti Kadın Kolları İlçe Başkan Vekili Merve Korkmaz'a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hep birlikte el ele vererek ilçemizi kalkındıracağız.’’ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Gölcük Belediyespor Güreşçilerinden Fethiye'de Büyük Başarı
GÜNDEM
Derince’de Hıdırellez Bahar Şenliği
GÜNDEM
Karate Lig Finalinde Körfez Gençlerbirliği’nden Büyük Başarı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEKİRDAĞ’DAN GELİP İTFAİYEDEN EĞİTİM ALDILAR
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İlginç Görüntü: Karayolunda Çırılçıplak Dolaştı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
İSMAİL BALABAN'I YENEN HAMZA ÖZKARADENİZ BAŞPEHLİVAN OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
PRES MAKİNESİNE SIKIŞAN FABRİKA SAHİBİ HAYATINI KAYBETTİ
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
17 ARAÇ ALEV ALEV YANMIŞTI, HASARIN BOYUTU ORTAYA ÇIKTI
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
KENDİSİNDEN HABER ALINMAYAN KADIN EVDE ÖLÜ BULUNDU
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı