Kategoriler

Meydan

Başkan Aygün’e Ziyaretler Devam Ediyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, seçim sürecinin ardından bir yandan projelerin startını verirken diğer taraftan kendisini ziyaret eden konukları ile yapacakları çalışmaları paylaşıyor


 

Konukları ile Bir Araya Geliyor

31 Mart tarihinde gerçekleşen seçimlerde vatandaşların teveccühü ile Derince Belediye Başkanı seçilen Zeki Aygün, kendisini ziyaret eden konukları ile bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Aygün, bu bağlamda Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir, Kocaeli İl Emniyet Müdürü Necati Denizci, Diriliş Ertuğrul Dizisi Genel Koordinatörü Hüseyin Özçelik ve İletişim Müdürü Ufuk Çilesizoğlu, Çınarlı Mahalle Muhtarı İbrahim Sümer ve Taşköprülü esnaflar, Özel Fark Orta Okulu Kurucu Müdürü Metin Sarıyer, AK Parti Derince teşkilatlarının Yenikent, Dumlupınar ve Deniz mahalleleri kadın kolları yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Hedefimiz Gönül Belediyeciliği

Seçimlerin hemen ardından projeleri hizmete sunmak için çalışmalara başladıklarını belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Bir yandan çalışmalarımızı sürdürürken diğer taraftan ziyaretlerde konuklarımız ile bir araya geliyoruz. Hedefimizin gönül belediyeciliği olduğunu söylemiştik. Derince’yi bu kentte yaşayan tüm paydaşlarla hep birlikte yöneteceğiz.” dedi. Konukları ile ilçede hizmete sunacakları projeleri de paylaşan Başkan Aygün, Derince’yi Millet Bahçesi’nden Gençlik ve Sporcu Eğitim Kampına, Tahtalı Göleti Doğa Park’tan Millet Kıraathanesi’ne kadar birbirinden önemli projelerin beklediğini ifade etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
KARISIYLA KAVGA ETTİ, BALDIZINI BIÇAKLADI: MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
KÖRFEZLİ GENÇ ESNAF HÜSEYİN KARASAKAL VEFAT ETTİ
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU