Kategoriler

Meydan

Özel Sporcu Firuze’nin Hedefi Olimpiyatlar

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü’nün bir yıldız gibi parlayan özel sporcusu Firuze Şevval Devrim, Avrupa, Dünya ve Olimpiyatlarda madalya hedefliyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’un özel sporculara yönelik branşlarından üst üste başarılar gelmeye devam ediyor. Masa tenisi, Atletizm, Yüzme, Jimnastik ve Bocce olmak üzere toplam 5 branşta özel sporculara her türlü imkanı sunan mavi beyazlı kulüp, emeklerinin karşılığını alıyor.

YÜZMEYE ANNESİNİN DESTEĞİ İLE BAŞLADI

Kağıtspor’un başarılı yüzücüsü özel sporcu Firuze Şevval Devrim 19 yaşında ve 1,5 yıldır mavi beyazlı kulüp için yüzüyor. Annesinin desteği ile yüzme sporuna başlayan Devrim, hocaları ve takım arkadaşları ile yüzme sporunu yapmaktan oldukça mutlu olduğunu dile getiriyor.

ÜST ÜSTE BAŞARILAR ELDE ETTİ

Özel sporcu Firuze Şevval Devrim, katıldığı her şampiyonada üst düzey başarılar elde etti. İlk olarak yarıştığı Anadolu elemelerinde birinci olan Devrim sonrasında Kocaeli’nde yapılan Özel Sporcular Türkiye Yüzme Şampiyonası’nda mavi beyazlı kulübüne, 200 m ve 400 m serbest stilde altın, 50 m ve 100 m serbest stilde ise gümüş madalya kazandı. Kazandığı üst üste madalyalar neticesinde milli takım kadrosuna giren Devrim, hedefinin Avrupa, Dünya ve Olimpiyat derecesi kazanmak olduğunu dile getirdi.

İLK HEDEFİ ANTALYA’DAKİ ÖZEL SPORCU OLİMPİYATLARI

Devrim’in bu yıl Antalya’da yapılacak olan Özel Sporcu Olimpiyatlarında derece yapmasını beklediğini dile getiren antrenörü Talha Altuntaş, ‘Firuze Şevval, çok sıkı çalışarak arkadaşlarına örnek oluyor ve bu çalışmalarının karşılığını fazlası ile alacağına inanıyorum’ dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Erol Başkan’dan Yeni Uygulama
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Tahtalı ve Ekibi Yeni Muhtarları Ziyaret Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt’ün Makamı Boş Kalmıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
135 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi