Kategoriler

Meydan

Apartman Yanma Tehlikesi Atlattı

Körfez Yarımca Hacı Osman Mahallesi Mor Lale Sokak’ta elektrik şirketi tarafından yapılan direk değişimi sırasında iddialara göre yanlış bağlantı ile fazla akım verilince bir kahvehane ve apartmanda elektrikli ve elektronik eşyalar yandı, 2 direkte de yanma meydana geldi.

Alınan bilgi ve iddialara göre Sedaş tarafından bir süredir devam ettirilen pilanlı bakım çalışmaları kapsamında mahallede 09.00-17.00 saatleri arasında elektrikler kesildi. Anlaşmalı firmalar tarafından Mor Lale Sokak’ta da eskiyen beton direkler yenileri ile değişti ve akşam 17.00 sıralarında elektrik verildi.

Ancak, enerjinin verilmesiyle birlikte önce iki direkte patlamalar meydana geldi ardından da Bahar Apartmanında prizlerde yanma, kullanılan ev eşyalarında bozulmalar yaşandı.

Patlamaların ardından evlerini kontrol eden vatandaşlardan, apartman sakinlerinden Bayram Çağlayan, Mevlüt Tank’ın kombileri, Cevat Kara’nın yeni aldığı bulaşık ve çamaşır makinası, bitişikte kahvehane işleten İbrahim Kovar’ın televizyonu ve uydu cihazı bozuldu.

Polis çağrıldı

Vatandaşlar çalışan görevlilere tepki göstermeye başlayınca olay yerine polis çağrıldı. Emniyet görevlileri tarafları sakinleştirerek, konuyla ilgili tutanak tutulacağını, vatandaşların da servislerden alacakları raporlarla ilgili kuruma başvurup, zararın ödenmesini isteyebileceklerini söylediler.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu 
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın: “Hıdırellez, Mazlum Coğrafyaların da Baharı Olsun”