Kategoriler

Meydan

Okur; Hizmet üretmenin en güzel yolu, milletle bütünleşmektir

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, daha fazla hizmet üretmenin ve yeni yol haritaları belirlemenin en güzel yolunun, milletle bütünleşmek olduğunu ifade etti. Okur yaptığı açıklamada, bizler Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi "halkla iç içe olun" sözünden yola çıkarak bize siyaset yapma imkanı veren, partimizi 10 yıldır iktidarda tutan vatandaşlarımızla her zaman birlikte olmaya çalıştıklarını ifade eden Okur, "Milletimizi anlamanın, onlarla kaynaşmanın birinci yolu, birebir iletişimden geçiyor. Başbakanımız, bizim için ve teşkilatlarımız için en büyük örnek. Bizler de hizmet sevdasında kendilerini örnek alıyor ve bir anlamda onun yansımaları olmaya gayret ediyoruz. Daha fazla hizmet üretmenin ve yeni yol haritaları belirlemenin en güzel yolu, milletle bütünleşmektir" ifadelerini kullandı.

Okur yaptığı açıklamada, bizler Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da ifade ettiği gibi "halkla iç içe olun" sözünden yola çıkarak bize siyaset yapma imkanı veren, partimizi 10 yıldır iktidarda tutan vatandaşlarımızla her zaman birlikte olmaya çalıştıklarını ifade eden Okur, "Milletimizi anlamanın, onlarla kaynaşmanın birinci yolu, birebir iletişimden geçiyor.

 

Başbakanımız, bizim için ve teşkilatlarımız için en büyük örnek. Bizler de hizmet sevdasında kendilerini örnek alıyor ve bir anlamda onun yansımaları olmaya gayret ediyoruz. Daha fazla hizmet üretmenin ve yeni yol haritaları belirlemenin en güzel yolu, milletle bütünleşmektir" ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Yerde Yuvarlanması Tepki Çeken AK Partili Meclis Üyesi Görevinden İstifa Etti
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir, Leyleklerin Yuvasını Yıkılmaktan Kurtardı
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
Esra Muti Keleş’ten Bir Şampiyonluk Daha
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Sahte İlanlarla 52 Milyonluk Vurgun Yapan 44 Şüpheli Tutuklandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
ENGELSİZ YAŞAMIN MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
KENT KONSEYİ VE STK’LAR BAŞKAN SÖĞÜT’Ü KUTLADI
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AHIRDA ÇIKAN YANGINDA 4 BÜYÜKBAŞ TELEF OLDU
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
SİLAHI TEMİZLERKEN KENDİNİ VURDU
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
30 TON BENZİN YÜKLÜ TANKERİN KAZA ANI KAMERAYA YANSIDI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Taşköprü Kültür Evi’nde Çalışmalar Sürüyor