Kategoriler

Meydan

Yelda Pişkin, Unutulan Canlılar İçin Barınak İstedi

CHP Körfez Belediye Meclis Üyesi Yelda Pişkin, daha önce gündeme gelen ancak yarım kalan kedi ve köpeklerle ilgili çalışmalara yeni bir boyut kazandıran önergelerini meclise verdi. CHP Körfez Belediye Meclis Üyesi Yelda Pişkin, daha önce gündeme gelen ancak yarım kalan kedi ve köpeklerle ilgili çalışmalara yeni bir boyut kazandıran önergelerini meclise verdi.


Verilen önergelerle, ilçede parkların belirli noktalarına kedi ve köpek barınak evleri, yemek yiyebilecekleri konteynırlar konulmasını talep eden Yelda Pişkin, unutulan insan dostları için zor hayat koşullarında destek beklediklerini ifade etti.

Yelda Pişkinin verdiği önergelerde, parklarda belirli noktalara kedi ve köpek evlerinin konulması, bunların peridiyodik aralıklarla bakımlarının yapılması, mama konulacak küçük konteynır türü sistemlerle de beslenmelerinin sağlanması talep edildi.

Yelda Pişkin, daha önce de gündeme gelen ve kısıtlı alanlarla kalıp, unutulan çalışmalara hız verilmesiyle bu hayvanların daha iyi koşullarda hayatlarını sürdürebileceklerini ifade etti. Bu arada, yapımı bina olarak tamamlanan ve itfaiye yanında yer alan hayvan barınağı ve bakım evinin de durumunu soran Yelda Pişkin, bir an önce faaliyete geçirilmesini beklediklerini ifade etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu