Kategoriler

Meydan

AK Parti Gölcük İlçe Yönetimi Ford Fabrikasını ziyaret etti

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ford Fabrikasını ziyaret etti. Ford Otosan İnsan Kaynakları Müdürü Ali Rıza Aksoy koordinesinde karşılanan AK Parti Gölcük İlçe yönetimi Fabrikanın genel durumu,çalışma sistemi gibi genel olarak Fabrika hakkında bilgilendirme sunumuna katıldılar.

Ziyarette bir açıklama yapan AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, Ford Otosan gibi Dünya devi bir Fabrikanın Gölcük’te olmasından dolayı herkesin gurur duyması gerektiğini söylüyordum. İlçe yöneticisi arkadaşlarımla birlikte yaptığımız ziyarette bu yönde ne denli haklı olduğumu bir kez daha gördük dedi.

Dünya devi Ford Otosan’ ın adeta burnumuzun ucunda olduğunun halen farkında olmayan Halkımız olduğuna inanıyorum.Gölcük halkımızın merak edip Ford Otosan Fabrikası yetkilileriyle görüşme talep edip Ford Otosan’ı tanımak istediklerinde Fabrika yetkililerinin sevinerek bu talebe olumlu cevap vereceklerine eminim.

Bu nedenle sanırım Gölcük’te ilk defa AK Parti Gölcük İlçe teşkilatı bir siyasi parti olarak Ford Otosan’ı  bu yönde ziyaret eden İlk Siyasi parti olma özelliği ile İlçedeki Kurum,Kurulu,Sivil Toplum Örgütlerinin ve Gölcük Halkının mutlaka ama mutlaka görmesi,daha iyi tanıması ve ona göre yorum yapmasını isterim.Ford Otosan’ı tanıdıktan sonrada herkesin Bir Dünya devi olan Ford Otosan’ın Gölcük’te olmasının gururunu yaşaması gerekir dedi.

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel,yaptığımız ziyarette bizleri karşılamada ve ağırlamada kusursuz bir ev sahipliği yapan Ford Otosan Genel Müdürü Haydar Yenigün başta olmak üzere ekibine teşekkür ediyorum dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
414 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor