Kategoriler

Meydan

Körfez, Nöbete Hazır

15 Temmuz’daki hain darbe girişimini canları pahasını önleyen kahramanlar,  üçüncü yıl dönümünde tüm yurtta olduğu gibi Körfez’de de anılacak

Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen etkinlikler kapsamında protokol üyeleri ve vatandaşlar tarafından ilk olarak 15 Temmuz Pazartesi günü, Saat: 11.00’da Körfez Asri Mezarlığında bulunan şehitlik ziyaret edilecek. Program daha sonra saat 13.00’da Yeniyalı Merkez Camii’nde Mevlid-i Şerif ile devam edecek. Mevlid-i şerifin bitmesinin ardından saat  21.00’da 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı’nda “15 Temmuz Özel Programı” gerçekleştirilecek.
 

ŞEHİTLER ANILACAK
15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirilecek olan program; Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayarak, mehteran gösterisi, Umut Mürare konseri ve 15 Temmuz özel gösterim videosu ile devam edecek. Körfezliler saat 01.00’e kadar alanda olacak

HEP BİRLİKTE ANACAĞIZ  

Düzenlenen program ile ilgili konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt; “Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz 2016'daki hain darbe girişimi karşısında, aziz milletimizin ve kahraman güvenlik güçlerimizin gösterdiği onurlu duruşu, hainlerin yenilgiye uğratılmasını ve demokrasi zaferimizin üçüncü yıl dönümünü hep birlikte anacağız.

BAŞKAN SÖĞÜT’TEN DAVET

Başta 15 Temmuz şehitlerimiz olmak üzere, vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, 15 Temmuz günü gerçekleştireceğimiz anma etkinliklerine ve ‘Demokrasi Nöbetimize’ tüm hemşerilerimizi davet ediyorum. Gazilerimize ise, Allah’tan acil şifalar diliyorum” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Yarar, Erdemiş’i de Kutladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Engelli Ailelerine Konuk Oldu
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Derince’de Müzik Dolu Bir Akşam
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Engellilerin Yüzünü Güldürdüler
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Bahar Şenliğinde Engeller Aşıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’e Genel Merkez Ziyareti
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hürriyet: "Umudun ve Mücadelenin Işığında Nice 19 Mayıslara! "
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
İMEAK DTO Kocaeli Şubesi Ve KTO’dan, Üniversiteliler İçin ‘Kariyer Günleri’ Başlıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Sezer: “19 Mayıs Tam Bağımsız Devlet Kurma Kararının İlk Adımıdır”