Kategoriler

Meydan

Özel İlkcan’dan birinci yıl kutlaması

Özel İlkcan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi düzenlediği açılış töreni ile hem resmi açılışını yaptı hem de birinci yılını kutladı

70 öğrenci eğitim görüyor

Çenedağ Mahallesi Denizciler Caddesi Turhan Sokak No:1 adresinde bir yıldır hizmet veren Özel İlkcan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, düzenlediği etkinlikle hem resmi açılışını gerçekleştirdi hem de birinci yılını kutladı. Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ve Derince İlçe Mili Eğitim Şube Müdürü Recep Özaydın’ın da katıldığı açılış törenine Derinceliler de yoğun ilgi gösterdi. Esra Yakut ve Evrim Yavuz’un sahibi olduğu Özel İlkcan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde yaklaşık 70 öğrenci bireysel ve grup eğitimleri görüyor. Haftanın beş günü açık olan merkezde sosyal etkinlikler de gerçekleştiriliyor.

 

Başkan Alemdar’dan destek

Özel İlkcan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nin açılış törenine katılan Derince Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar, burada yaptığı konuşmada “Bu tür girişimleri devletimiz destekliyor ve önemli oranda kaynak aktarıyor. Bizlerde yerel yönetimler olarak bu konuda gerekeni yapıyoruz. Biz Derince Belediyesi olarak hem çocuklarımıza hem de ailelerimize katkı sağlayacak Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’ni oluşturduk. Burada özel eğitim uzmanlarımız ile hizmet veriyoruz. Özel sektör ve yerel yönetimler olarak bu birlikteliklerimizi arttırmalıyız. Bundan sonra da Özel İlkcan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne katkılarımız sürecektir” dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Yarar, Erdemiş’i de Kutladı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt Engelli Ailelerine Konuk Oldu
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Derince’de Müzik Dolu Bir Akşam
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Kutlama Mesajı
GÜNDEM
23 Kez Görüntülendi.
Engellilerin Yüzünü Güldürdüler
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Engelsiz Bahar Şenliğinde Engeller Aşıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt’e Genel Merkez Ziyareti
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hürriyet: "Umudun ve Mücadelenin Işığında Nice 19 Mayıslara! "
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
İMEAK DTO Kocaeli Şubesi Ve KTO’dan, Üniversiteliler İçin ‘Kariyer Günleri’ Başlıyor
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Sezer: “19 Mayıs Tam Bağımsız Devlet Kurma Kararının İlk Adımıdır”