Kategoriler

Meydan

İYİ Parti Derince İlçe Kadın Kolları Görevine Hızlı Başladı

İYİ PARTİ DERİNCE İLÇE TEŞKİLATININ YENİ YÖNETİMİNİN AÇIKLANMASI İLE BİRLİKTE VAKİT KAYBETMEDEN ÇALIŞMALARINA BAŞLAYAN İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANI SEVİNÇ AKDEMİR, GEÇTİĞİMİZ GÜN KOCAELİ SPASTİK ÇOCUKLAR DERNEĞİNİ ZİYARET ETTİ.

İlk ziyaretini Kocaeli Spastik Çocuklar derneğine gerçekleştiren Sevinç Akdemir, Derince İlçe Teşkilatı tarafından temin edilen çeşitli hediyeleri dernek gözetimindeki çocuklara verilmek üzere beraberinde götürdü.

 Yönetim Kurulu Üyeleri Ayşe MACİT, Şengül AYDIN, Emine ŞENAY, Yıldız ÖZÇELİK, İsmail BİLECAN ve Cihad Tahir AYDIN’ın kendisine eşlik ettiği ziyaret sonrası konuşan Sevinç AKDEMİR şunları söyledi;

“Günümüzde engelli vatandaşlarımız eğitim toplumsal yaşama katılım sağlama, istihdam gibi bazı temel konularda büyük bir eşitsizlikle karşı karşıya kalmaktadır. Bu konu sadece engelli bireylerin ailelerini değil tüm toplumu yakından ilgilendiren ortak bir sorundur.

Ülkemizde en kısa zamanda engelliler için toplumsal bilincin oluşmasını temenni ediyorum. Bu konuda İyi Parti Derince İlçe Teşkilatı adına onlar için elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu belirtmek isterim.

Kocaeli Spastik Çocuklar Derneği Başkanı Nurel ERGÜNEŞ, Sosyal İşler Sorumlu Başkanı Nedret KALMUK, 2. BAŞKAN Hüseyin ARSLANOĞLU ve dernek üyelerini, engelli çocuklar için gösterdikleri özveriden dolayı tebrik ederken, bize karşı gösterdikleri ilgi, alaka ve misafirperverlikten dolayı da kendilerine çok teşekkür ederim.’’

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
26 Kez Görüntülendi.
Körfez MHP’den Vefa Plaketleri
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Kocaelilileri Bu Yaz Pırıl Pırıl Sahiller Bekliyor
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
Lastiği Patlayan Otomobil Bariyerlere Çarptı
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kervansaray’da Çocuklar Eğlenceye Doydu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Derince Birlikspor Kupasını Başkan Gökçe’nin Elinden Aldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
AK Partili Kadınlara Teşekkür Plaketi
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
  Büyükşehir’den Çocuklara Ücretsiz At Binme
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
YARGIDAN KÖRFEZ’İN TEMİZLİĞİNE DEVAM KARARI
GÜNDEM
25 Kez Görüntülendi.
YUKARI HEREKE-DİLOVASI ÇERKEŞLİ YOLU TAM SÜRAT
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
DÜNYADA BİR İLKİ GERÇEKLEŞTİRDİLER