Kategoriler

Meydan

Çözümün Merkezi Derince Belediyesi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde sadece vizyon projelerin değil, gönül belediyeciliğinin de en güzel örneklerinin sergilendiği Derince’de hizmete giren Çözüm Masası ile vatandaş-belediye arasındaki iletişim artık çok daha kolay


 

Gönüllere Dokunan Projeler

31 Mart seçimleri öncesi sosyal projelere vurgu yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yönetiminde hizmete giren projeler Derince'yi gönül belediyeciliğinin merkezi konumuna getirdi. Bir yandan Ankara nezdindeki girişimleri ile ilçeye iki adet Gençlik Merkezi’nin kazandırılacağının müjdesini veren Başkan Aygün, diğer taraftan kültürel ve sosyal hizmetleri de bir bir vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor. Derince’de vatandaşların ihtiyaçlarına yanıt veren ve gönüllere dokunan projeler inşa eden Başkan Aygün’ün talimatları ile kurulan Çözüm Masası da bu noktada çok önemli bir boşluğu dolduruyor.

Güçlü Bir Ekip Oluşturuldu

‘Mazeret değil, çözüm üretiyoruz’ sloganıyla hizmet vermeye başlayan Çözüm Masası ile Derince’de vatandaşlarla belediye arasındaki iletişim daha da kolaylaştı. İlk etapta Derince Belediyesi bünyesinde vatandaşlardan gelen, şikayet, talep ve önerilere anında cevap verecek güçlü bir ekip oluşturuldu. Derince Belediyesi’ne gelerek veya 262 2394015 numaralı telefon aracılığıyla ulaşan vatandaşların talep ve önerilerini alan Çözüm Masası ekipleri, durumu ilgili birime aktararak çözüm takibini yapıyor. Çözüm Masası merkezinde kurulan acil durum ekibi ise vatandaşların özellikle alt ve üstyapı, ilaçlama ve park bahçe düzenlemeleri noktasındaki ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde çözüme kavuşturuyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
235 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
29 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor