Kategoriler

Meydan

Yarar: Kimse bize yalan haber yaptıramaz!!!

Yarar açıklamasında şöyle konuştu. Bir süre önce DPKörfez İlçe Başkanlığından istifa ettiğini kamuoyuna açıklayan DP Körfez İlçe Başkanı Ufuk Mansuroğlu gazetemize gelerek Körfez Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu'nu ziyaret etmek istediklerini ama Kaymakamlığın kendilerine randevu vermediğini, bu olayı haber yapmamızı istedi.

Biz de kendilerine Kaymakam beyi çok iyi tanıdığımızı, kendisinin Körfez İlçesine gelmiş en iyi Kaymakam olduğunu, kendisinin randevuyla çalışmadığını, herkese kapısının açık olduğunu, her hafta halkıyla buluşup bütünleştiğini,  bu işte bir yanlışlık olabileceğini söyleyerek iddasını araştıracağımızı söyledik.

 

Yaptığımız araştırma neticesinde  Ufuk Eyüp Mansuroğlu’nun yönetimiyle Kaymakam’lığa ziyarete gittiğinde Kaymakam beyin  içerde Körfez’deki Okul müdürleriyle toplantıda olduğunu,

 

 Mansuroğlu ve ekibine biraz beklemeleri gerektiğini söylediğini öğrendik. Mansuroğlu Başkanlığındaki yönetim kurulunun biraz beklesinler denmesine, rağmen beklemeyip Kaymakamlığı terk ettikleri bilgisine ulaştık.

Bunun üzerine Mansuroğlu’na olay sizin anlattığınız şeklinde değilmiş deyince sinirlenerek ‘’Biz yalanmı söylüyoruz kardeşim’’ diyerek sinirlendi.

Zaten ne Belediye Başkanı, ne de Kaymakam hakkında olumsuz haber yapamayacağımızı söyleyerek sinirli bir şekilde;  “Ben size yapacağımı biliyorum” diyerek gazetemizi terketti.  Başka gazetelere giderek Kaymakam Beyin kendilerine randevu vermediği haberini yaptırdı.

 

Gelişen süreç içinde İlçe başkanlığından istifa ettim şekilde kamuoyuna mesaj atmasına rağmen, istifasından bizi sorumlu tutarak cep telefonuma tehdit mesajları attı. Daha sonra işyerime gelerek ‘’ Korkusuz gazeteci senin yakında ayaklarını yerden keseceğim’’ şeklinde tehdit etmiştir.

Kendisi hakkında Körfez Cumhuriyet Savcılığına gizli Kameraya alıp Şantaj yapmak, Ölümle tehdit ve Şantaj yaptığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundum. Artık bundan sonrasını hukuk çözecek. dedi.


 

Yorumlar

uğur bakır 11 Yıl Önce

burhan bey, sizi cesaretinizden dolayı kutluyorum. bizleri aydınlattığınız için teşekkür ederiz. gerçek gazetecilik böyle olmalı. birilerinin istediği haberler değil doğru olan haberler yapılmalı

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor
GÜNDEM
  İlimtepe 118. Sokakta Üstyapı Yenilendi
GÜNDEM
Başkan Büyükakın: “Hizmetlerimizde Muhtarlarımızın İmzası Var”
GÜNDEM
Başkan Doğusel: “Kocaeli, Deniz Turizmi Olanakları İçin Ar-Ge Çalışmalarına Ağırlık Vermelidir”
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
GAZ PEDALI TAKILI KALAN OTOMOBİL, BEBEK ARABASINA ÇARPTI: 2 YAŞINDAKİ BEBEK AĞIR YARALANDI
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
UYUŞTURUCU SEVKİYATI YAPAN ŞAHIS: "SEVKİYAT KARŞILIĞINDA 550 BİN TL VERİLECEĞİ SÖYLENDİ"
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
KAZA YAPAN FUTBOLCU 3 GÜNLÜK YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
ÖZEL HALK OTOBÜSÜNDEN YÜKSELEN DUMANLAR KORKUYA SEBEP OLDU
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
2 OTOMOBİL KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI: 2 YARALI
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Vali Yavuz: "1 Mayıs Yürüyüşlerini GAMER'den Takip Ediyoruz"