Kategoriler

Meydan

Başkan Aygün Projelerini Paylaşıyor

AK Parti ve MHP’li meclis üyeleri ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, hizmete sunacağı projelerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu

Başkan Yardımcıları Sunum Yaptı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçede hizmete sunacağı projelerle ilgili meclis üyeleri ile bir araya gelerek bilgilendirmede bulunuyor. Başkan Aygün’ün ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıda AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca ve her iki partinin meclis üyelerine sunum yapıldı. Başkan Aygün’ün konuşmaları ile başlayan ardından Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin, Kemal Bayraktar, Adnan Pala ve Ayşe Mamat’ın sunumlarıyla devam eden programda ilçede hizmete girecek olan projelerle ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.

Gönül ve Hizmet Belediyeciliği

Toplantıda ilk olarak bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, yaptıkları her projenin Derince halkının menfaatine olduğunu belirterek “İlçemize hizmet eden meclis üyelerimizle, STK’larımızla, toplumumuzun tüm dinamikleri ile birlikte hareket ediyor Derince’mizi ortak akılla yönetiyoruz. Seçim sürecinde vaat ettiğimiz 41 projemizi hayata geçirirken tek gayemiz halkımızın mutluluğu. Gönül belediyeciliği anlayışımızı hizmet belediyeciliği ile pekiştirerek, çalışmalarımıza devam ediyoruz” dedi.

Gençlik Merkezleri ve Sosyal Projeler

Çocuklara ve gençlere yönelik projelerinin öncelikleri olduğunu belirten Başkan Aygün, “Tüm mahallelere yapmayı hedeflediğimiz Gençlik Merkezleri ile ilgili Ankara’da temaslarda bulunmuştuk. Bu görüşmelerimiz sonrasında ilk etapta Dumlupınar ve Fatih mahallelerimizde Gençlik Merkezleri projelerimizi inşa etmeye başlıyoruz” dedi. Gönül belediyeciliği ekseninde projeleri hizmete sunduklarını belirten Başkan Aygün, “Çözüm Masası, Alo Vefa Hattı, Derince Kariyer ve İstihdam Merkezi, Millet Kıraathanesi ve Sevgi Mağazası ile vatandaşlarımızın tümüne hitap eden sosyal projelerimizi yaşama geçirdik” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
268 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor