Kategoriler

Meydan

Körfezli Hacılar Dualarla Uğurlandı

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez’den kutsal topraklara gitmek için yola çıkan hacı adaylarının uğurlama törenine katıldı. Adaylar ilahiler ve dualar eşliğinde uğurlandı

Diyanet İşleri Başkanlığı organizesinde kutsal topraklara gidecek olan Körfezli 67 hacı adayı, İlçe Müftülüğü önünde düzenlenen törenle uğurlandı. Törene; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, İlçe Müftüsü Sabri Bağcı, belediye meclis üyeleri ve hacı adaylarının yakınları katıldı. Kur’an-ı Kerim tilaveti sonrasında ilk olarak İlçe Müftüsü Sabri Bağcı bir konuşma gerçekleştirdi.

MANEVİ OLGUNLUK VE SEVİNÇ

İlçe Müftüsü Sabri Bağcı, “Bugüne kadar belki birçok yolculuk yaptınız ama bu yapacağınız kutsal yolculuk kadar değerlisi asla olmaz” dedi. Başkan Şener Söğüt de konuşmasında yapılan yolculuğun önemine değinerek, “Bu yolculuk, omuzlarınıza yüklenmiş olduğunuz ağırlıklardan kurtularak manevi bir olgunluğa ve sevinde ulaşmaktır” dedi.

DUALARLA UĞURLANDILAR

Binlerce insanın hac yolculuğu için manevi bir hasretle bekleyiş içinde olduğunu belirten Başkan Şener Söğüt, “Sizler gerçekten şanslısınız. Binlerce insanımız hacca gitmek için bekliyor. Rabbim sizlere oralara sağ salim ulaşmayı, bizlere hayırlı dualar göndermeyi nasip etsin” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından ilahiler eşliğinde hacı adayları otobüslere bindi, yolcu edildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
49 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu