Kategoriler

Meydan

Körfez’den Düzce’ye gönül köprüsü

Körfez Belediyesi, Düzce Akçakoca’da meydan gelen sel felaketinin yarattığı yaraları sarmak için Düzce’ye yardım eli uzattı. Temizlik ve temel ihtiyaç maddeleri ailelere ulaştırıldı

Son yılların en büyük sel felaketlerinden birini yaşayan Düzce’de ve özellikle Akçakoca bölgesinde yaralar sarılırken, Körfez Belediyesi de yardım eli uzattı.

Bölgede elen Çayı ve dereler taşmış, 17 köy yolu ulaşıma kapanmıştı. Bölge iller ve ilçeler, yaşanan bu üzücü olayda Düzce halkını yalnız bırakmadı. Bu İlçelerden biri ise Körfez oldu. Körfez Belediyesi adına Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt, yanında bulunan bir heyet ile Düzce’ye gitti, “her zaman yanınızdayız” dedi.

KÖRFEZLİ HEYET DÜZCE’DE

Körfez Belediye Başkanı bu üzücü olaya sessiz kalmadı. Bölge halkı için oluşturulan ve içerisinde temizlik malzemeleri ve temel gıda maddelerinin yer aldığı koliler, görevli personel tarafından Düzce’ye götürüldü. Belediye Başkanı Şener Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt, Meclis Üyesi Ayşe Hacet Aşar ile birlikte Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz’ın eşi Nurşen Yanmaz ile bir araya geldi.

GEÇMİŞ OLSUN...
Şener Söğüt’ün eşi Hatice Söğüt, Nurşen Yanmaz’a ve Akçakoca’da oturan vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti. Afet Bölgesi ilan edilen Uğurlu Köyü’nde sel felaketinden hasar gören yerler de ziyaret edildi. Yaşanan sel felaketinden dolayı yaşadığı üzüntüyü ifade eden Hatice Söğüt, “Yaşanan acılar bizim de acımızdır. Belediye Başkanımız Şener beyin sizlere selamını getirdim. Her zaman yanınızdayız. Allah bir daha böyle bir acı yaşatmasın” dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği Üniversite Öğrencilerine Bilimsel Destek Oluyor
GÜNDEM
18 Kez Görüntülendi.
Erzurumlulardan Yeni Başkan Ömeroğlu’na Ziyaret
GÜNDEM
122 Kez Görüntülendi.
Kahveci’nin Bir Sporcusu Daha Şampiyon Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Büyükşehir TSM Korosu’ndan Muhteşem Bahar Konseri
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Engelliler Haftasında Kervansaray’da Sinema Keyfi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe’ye Nezaket Ziyaretleri
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Kartepe'de Avıs 2024 Şampiyonası Sona Erdi
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Çocuklar Trafik Konusunda Bilinçleniyor
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Esentepe ve Kuzey’e Küçük Dokunuşlar
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
İstinat Duvarındaki 241 Yıllık Tarih