Kategoriler

Meydan

Ağustos Ayı Meclis Toplantısı Gerçekleşti

Kandıra Belediyesi Ağustos Ayı Meclis Toplantısı gerçekleştirildi. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, yönetiminde gerçekleştirilen meclis toplantısında 4 gündem maddesi görüşüldü. Meclis toplantısının açılışında konuşan Başkan Turan, “Bütün gayretimiz; Kandıra’mız içindir.” dedi.



Kandıra Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda 4 gündem maddesi görüşüldü. Araman Mahallesi’nde bulunan mülkiyeti Kandıra Belediyesi’ne ait taşınmazın, Aile Sağlığı Merkezi olarak İlçe Sağlık Müdürlüğüne tahsis edilmesi talebi oylandı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığının, "Halk Ekmek Satış Protokolü ve Yer Tespiti’’ konusunda başkana yetki verilmesi görüşülerek karara bağlandı.

İmar Şehircilik Müdürlüğünün Cebeci Mahallesinde 22/a uygulama Kadastro çalışmalarında bilirkişi belirlenmesi görüşülerek, karara bağlandı. Meclis Toplantısının son gündem maddesinde yer alan Zabıta Müdürlüğünün, "Yangın Afetine Uğraması Muhtemel Sahaların Belirlenmesi" Türlü İşler Komisyonunda görüşülmek üzere oy birliğiyle kabul edildi. Konuyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Başkan Turan, “Kandıra’mızı çok seviyoruz, kalpten seviyoruz. Aldığımız kararlar ile birlikte söz verdiğimiz projelerimizi hayata geçirmek için hep birlikte büyük bir gayretle çalışmaya devam edeceğiz.” Bütün gayretimiz; Kandıra’mız içindir. ”ifadelerini kullandı.


Ağustos ayı meclis toplantısı Başkan Turan’ın, alınan kararların şehrimize ve ülkemize hayırlı olması temennisinde bulunmasıyla sona erdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
322 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
Genç Kızdan 3 Gündür Haber Alınamıyor