Kategoriler

Meydan

Kendisini  Akademisyen Olarak Tanıtmış

Körfez’de, sosyal paylaşım sitesinden tanıştığı evli olan bir kadını kandırarak, iddiaya göre bileziklerini alan ve ev kiralayıp, imam nikahı kıyan şahıs, foyasın ortaya çıkınca şiddete baş vurdu ve şikayet üzerine tutuklandı.


Alınan bilgi ve iddialara göre U.Y. adlı şahıs kendisini akademisyen olarak tanıtıp sosyal paylaşım sitesinde bayanlarla arkadaşlık etmeye başladı.

 Evli ve iki çocuk annesi olan S.G. bu tuzağa düştü ve evini tek ederek U.Y. ile buluştu. Adapazarı’nda oturduğu ve bekar olduğu öğrenilen U.Y. bu buluşma sonrasında Körfez Yavuz Sultan Mahallesi’nde bir ev kiraladı. İddialara göre çeşitli yalanlarla kendisini iyi geliri olan akademisyen olarak tanıtan U.Y., kandırdığı kadının yanında getirdiği yaklaşık 60 bin lira değerinde ki altın ve bileziklerini alarak bozdurdu, Derince’de bir cami imamına da imam nikahı kıydırıldı ve evin eşyaları alındı.

Yaklaşık 2 ay önce başlayan bu olay, genç kadının U.Y. yalan söylediğini anlamasıyla bozuldu ve kavgalar başladı. Bu arada, genç kadının iki çocuğu bölgede ki bir özel okula kaydettirildi.

İddialara göre U.Y. foyası ortaya çıktıktan sonra S.G. ye kötü davranmaya ve darp etmeye başladı. Genç kadın, şiddetin başlamasıyla soluğu savcılıkta aldı ve ihbarda bulundu.

Polis tarafından yakalanan U.Y. zorla alıkoyma, aldatarak dolandırma, cinsel taciz suçlamalarıyla çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı. U.Y. nin aynı yolla başka kadınları kandırdığı iddia ediliyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
93 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu