Kategoriler

Meydan

KOCAELİSPOR’A DESTEĞE DEVAM

Kocaelispor’a verdiği destekle dikkat çeken İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan geçtiğimiz günlerde Kocaelispor A2 takımı ile biraraya geldi. Gölkaypark’ta gerçekleşen kahvaltıda takımı ağırlayan Başkan Doğan “Kocaelispor’a destek vermek bu şehrin görevidir. Hepimizin yapacağı çok şey var. Kocaelispor’a vefa borcumuz var” dedi.

KOCAELİSPOR ESKİ GÜNLERİNE KAVUŞACAK

 

Başkan Doğan’ın ev sahipliğinde Gölkaypark’ta gerçekleşen kahvaltıya Kocaelispor Kulüp Başkanı Orhan Görsen, Yönetim Kurulu Üyeleri Bedri Satır, Orhan Ayan, Abdulkadir Yılmaz, İbrahim Yazıcı, A Takım Teknik Direktörü Bülent Baturman, Yardımcı Antrenör Veli Akbaş, Alt Yapı Koordinatörü Murat Son, Alt Yapı Sorumluları Zafer Aydoğdu ve Zekayi Akkaya ile A2 takımı sporcuları katıldı. Takımın son durumunun Başkan Doğan ile paylaşıldığı kahvaltılı toplantıda takım oyuncuları “ biz Kocaelispor’a inanıyor ve tüm gücümüzle bu takım için çalışıyoruz. Kocaelispor eski günlerine kavuşacak” dedi.

 

ALT YAPIYA ÇOK İS DÜŞÜYOR

 

“Her zaman ifade ettiğim gibi Kocaelispor’un eski günlerine döneceğine yürekten inanıyorum” diyen Başkan Doğan, içinde bulunduğumuz süreçte altyapıya çok iş düştüğünü dile getirdi. Kocaelispor takımının ve oyuncularının takım ruhunu çok iyi yaşadıklarını ifade eden Başkan Doğan “ bu takımda bu ruh oldukça başarı uzak değil. Ben çok yakında çok güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum” dedi.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
53 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
33 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu