Kategoriler

Meydan

BU KERMESİN GELİRİ TAYLANDLI YETİMLERE

İHH Derince İlçe Temsilciliği’nin Tayland Patani’de yetim çocuklar için inşaatına başlanmış olan Yetimhane projesi için düzenlediği hayır kermesine katılım yoğun oldu


 

Yetimhane Projesine Katkı

Kısa adı İHH olan İnsani Yardım Vakfı Derince İlçe Temsilciliği, Derince’de düzenlediği geleneksel hayır kermesini bu yıl yurt dışında çok anlamlı bir proje için gerçekleştirdi. Geliri Tayland Patani’de yetim çocuklar için inşaatına başlanmış olan Yetimhane projesi için harcanacak olan Hayır Çarşısı’nın açılışı protokol ve hayırsever vatandaşları bir araya getirdi. Kermesin açılışına Derince Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Bayraktar ve Adnan Pala, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, İHH İl Teşkilat Başkanı Göksel Erim, İHH Derince Şube Başkanı Furkan Güngör, Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bekir Sargın ile dernek yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

31 Ağustos’a Kadar Sürecek

Hayır kermesi için düzenlenen açılış programında ilk olarak İmamı Azam Camii İmam Hatibi Zekeriya Altuntaş, Kur’an-ı Kerim tilavetinde bulundu. Programda bir konuşma yapan İHH Derince Şube Başkanı ve Derince Belediyesi Meclis Üyesi Furkan Güngör, Yetimhane projesi ile ilgili bilgiler vererek tüm hayırseverleri kermese beklediklerini ifade etti. Programda bir konuşma yapan Derince Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Bayraktar, İHH’nın çok anlamlı bir projeye öncülük yaptığını belirterek kermesin hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. Geçit Durağı, Birlik Taksi yanındaki adresinde açılan Hayır Çarşı’nın 31 Ağustos akşamına kadar hizmet vereceği belirtildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu