Kategoriler

Meydan

Şehidimiz Emre Kaan Arlı Dualarla Anıldı

Derinceli Şehidimiz Jandarma Er Emre Kaan Arlı'nın şehit oluşunun dördüncü seneyi devriyesinde baba evinde Mevlid-i Şerif okundu, dualar edildi


 

Şehitlerimiz İçin Dualar Edildi

Bundan dört yıl önce Siirt'in Pervari ilçesinde gerçekleşen hain terör saldırısı sonucu Şehit olan Derinceli Şehidimiz Jandarma Er Emre Kaan Arlı'nın seneyi devriyesi dolayısıyla baba ocağında Mevlid-i Şerif okundu. Yenikent Mahallesi Şehit Öğretmen Erkan Aydın Caddesi, Çalışanlar Sitesi Lale Apartmanı önünde düzenlenen Kur’an okumalı anma programında tüm gönüller şehitlerimiz için bir oldu. Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil ve imam hatiplerce okunan Mevlid-i Şerif’in ardından Şehit Emre Kaan Arlı ve tüm şehitlerimiz için hep birlikte dualar edildi. Şehidimiz Emre Kaan Arlı’nın babası Şaban Arlı ise yaptığı konuşmada, tüm katılımcılara teşekkür ettiğini ifade etti.

Baba Evinde Mevlid-i Şerif Okundu

Derinceli Şehidimiz Jandarma Er Emre Kaan Arlı'nın baba evinde gerçekleşen Mevlid-i Şerif’e Derince Kaymakamı Cemil Aksak, AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kocaeli İl Müftüsü Sinan Cihan, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, Derince Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Şirin, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, kaymakamlık ve belediye daire müdürleri, STK başkan ve yöneticileri, askeri erkan, şehit aileleri, şehidimizin silah arkadaşları ve çok sayıda vatandaş iştirak etti.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
15 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
22 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Yanan Çöp Konteynerine Zabıta Müdahale Etti
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Profesyonel Danışmanlık Merkezi Derince’de Hizmete Açıldı
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
İYİ Parti’de Yönetimler Yeniden Yapılandırılacak
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
CANLARINI HİÇE SAYIP MOTOSİKLETE 5 KİŞİ BİNDİLER
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
DÜNYANIN GÖZÜ BU TATBİKATTA OLACAK