Kategoriler

Meydan

1 YILLIK EŞİNİ ALIP BEBEĞİYLE GERİ YOLLADILAR

Körfez Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde yaşayan ve hurdacılık yaparak geçimlerini sağlayan Barış Z. (24) adlı genç, iddialara göre başlık parasını ödeyerek 1 yıl önce evlendiği eşi ailesi tarafından elinden alındı ve 40 günlük bebeğiyle ortada kaldı.


Alınan bilgi ve iddialara göre, Barış Z. Bir yıl önce Kader Ç. (18) ile evlendi. Bu süre içinde mutlu yaşayan ve hurdacılıkla geçimlerini sağlayan çiftin 40 gün önce bebekleri oldu.

Yine iddialara göre, kızın babası genç çifti Kayseri’ye çağırdı ve bebekle birlikte kalmaları istendi. Barış Z. Bu arada Gaziantep’te ki yakınlarını ziyarete gitti ve 2 gün sonra geri döndü. Kayınpederi Nihat Ç2nin evine eşini almaya giden Barış Z. Ye, karısının gitmek istemediği söylendi ve bebeği kucağına verilerek eve yollandı.

Barış Z. Bebeğiyle Körfez’e dönerken, bir yandan da eşinin bir başkasına başlık parası karşılığı verileceğinden endişe duyduğunu söyledi. Barış Z. bir yıl önce başlık parası vererek aldığı eşi için borca girerek 13 bin lira ödediğini, borcunun kalmadığını söylerken, “Bizim aşiretlerde bu ödeme şekli var. Ben de kabul ettim, eşimi sevdim ve borç alarak bu parayı ödedim. Kayınpederim davet edince Kayseri’ye gittim ama bebeğimle yalnız dönmek zorunda kaldım. Şikayetçi değilim ama eşimi geri istiyorum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
32 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
19 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
14 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu