Kategoriler

Meydan

Başkan Turan, Verimi Yüksek Ve Kaliteli Tarımı Hedefliyoruz

Tarım ve Tarımsal faaliyetlere her zaman destek veren Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Kandıra Ziraat Odasının toprak analizi, uzaktan hava, nem, toprak durumu analizi, zararlı böceklerle mücadele cihazlarının tanıtım toplantısına katıldı.

İlçemizin bereketli topraklarının yanı sıra gerek iklimi, gerek konumu, gerekse potansiyeli bakımından her türlü tarımsal faaliyetin yapılmasına çok elverişli bir bölgede bulunduğunu ifade eden Başkan Turan, ‘’İlçemizde bilinçli ve teknolojik imkânları kullanarak doğal, verimi yüksek ve kaliteli tarımı hedefliyoruz. Bu kapsamda ilçemizdeki tüm kurumlarımızla birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz.’’ dedi.

Ziraat Odasının tanıtım toplantısına Kandıra Ziraat Odası Başkanı Erdal Çetin’in ev sahipliğinde, Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, Ak Parti İlçe Başkan Yardımcısı Rahmi Üresin, Türkiye Muhtarlar Derneği Kandıra Şube Başkanı Mustafa Satılmış, kurum yetkilileri, mahalle muhtarları ve çiftçiler katılım sağladı.

Çiftçileri tek tek dinleyerek talep ve önerilerini dinleyen Başkan Turan, “ Ziraat odamız ile belediyemiz olarak birçok çalışmayı birlikte yürütüyoruz. Bugün de çiftçilerimizin her yönden daha fazla mahsul elde edebilmesi ve mahsule zarar veren böcek, larva gibi haşerelerden koruyabilmesi adına mücadele yöntemlerini birlikte dinledik. Kandıra Belediyemiz olarak çiftçilerimizi ve ilçemizi her alanda ileri taşımak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu