Kategoriler

Meydan

Yakamoz Evleri sahipleri çok mutlu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut tarafından Yuvacık’ta yapılan Yakamoz Evleri tamamlandı. Yeşilin ve Körfez manzarasının hâkim olduğu proje kapsamında hak sahiplerine daireleri teslim edilmeye başlandı. Hak sahipleri 7 ay önce tamamlanan evlerine girmelerinin sevincini yaşadı.

TESLİM EDİLMEYE BAŞLANDI

Mayıs 2013’te tamamlanması planlanan Yakamoz Evleri, 7 ay önce tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilmeye başlandı. Kent Konut tarafından yaptırılan ve alt gelir grubuna hitap eden evlerini teslim alan aileler büyük mutluluk yaşadı. Hak sahipleri dairelerindeki son rötuşları ise Kent Konut Kontrol Ekibi tarafından yaptırarak evlerine girmeye başladı.

 

SON KONTROLÜ YAPILIYOR

Hak sahipleri evlerini blok ve daire numaralarına göre teslim alabiliyor. Vatandaşlar teslim tarihlerini www.kentkonut.com.tr adresinden öğrenilebiliyor. Dairelerini teslim almaya gelen vatandaşlar Kent Konut görevlileri ile birlikte dairenin son kontrolünü yapıyor. Eksiklere anında müdahale edilerek vatandaşlara evlerin anahtarları teslim ediliyor.

 

AİLELER MEMNUN

Evlerini teslim alan hak sahipleri dairelerinin içi kadar çevre düzenlemesini de çok beğendiklerini ifade etti. Daire sahipleri, binaların dizilimi, yeşil alanı, geniş ve ferah bir alan sağlayan otoparkı, bir tarafta orman bir tarafta deniz manzarasıyla tüm beklentileri karşılayan bir yaşam alanı olduğunu söyledi.

 

9 BLOK 168 DAİRE

Yakamoz Evleri, 2+1- 77 m², bahçe kat, zemin kat ve normal kat olarak yapıldı. Konutlar 9 blok 168 daireden oluşuyor. Yakamoz Evleri’nde engelli vatandaşlar için yüzde 10’luk kontenjan ayrılmıştı. İçerisinde açık otoparkları ve yeşil alanının dışında 2 adet çocuk oyun alanı, 2 adet oturma grubu ve 1 adet büfe yer alıyor.

DOĞA EVLERİ SATIŞTA

Öte yandan dairelerin tamamı satılmış durumda olan Yakamoz Evleri’nin yanına Doğa Evleri yapılacak. Satışı devam eden Doğa Evleri projesinde satılık daireler mevcut. 2+1 ve 3+1 dairelerden oluşan Doğa Evleri projesinde daire fiyatları 60.000 TL ile 103.000 TL arasında değişiyor ve istenilen daire seçilebiliyor.

 

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
44 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Kartepe’de Saniyeler Yarışacak
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Gölcük Belediyesi Engelleri Birer Birer Kaldırıyor
GÜNDEM
30 Kez Görüntülendi.
Allak ve Beraberindekiler Aslantaş’a Konuk Oldu
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Market Alevlere Teslim Oldu
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Acun Ilıcalı'nın Amcası Son Yolculuğuna Uğurlandı
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
TEM'de Minibüs Alev Alev Yandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Başkan Talus Başkan Ölmez’i Ziyaret Etti
GÜNDEM
94 Kez Görüntülendi.
Körfez’in Kızları Ragbide Türkiye Şampiyonu Oldu