Kategoriler

Meydan

Körfez Zabıtası’ndan Fırın Ve Pazar Denetimi

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, ilçede bulunan fırın ve pazar yerlerini denetleyerek çalışmalarını sürdürdü.

Körfez Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilk olarak, Körfez’de hizmet veren fırınların, sağlık koşulları başta olmak üzere gramaj, hijyen, baca ve ruhsat kontrollerini gerçekleştirdi. Fırınların yanı sıra pazar yerlerinde de denetim yapan Zabıta ekipleri, vatandaşların alışverişlerini gönül rahatlığıyla yapabileceğini ifade etti.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Körfezlilerin sağlığına önem verdiklerini belirten Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, denetim ve kontrollerin önümüzdeki süreçte devam edeceğini belirterek,“Çeşitli sektörlere ait işletmeleri denetim altında tutuyoruz. Maksadımız vatandaşlarımızın sağlıklı gıdaya ulaşmalarını temin etmek. Fırın ve Pazar yerlerinin yanı sıra gıda imal eden ve satan işletmelere yönelik denetimlerimiz devam edecek” dedi.  

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Cumhuriyet Bulvarı, Çiftçilerin Korteji İle Şenlendi
GÜNDEM
5 Kez Görüntülendi.
Nurgül Beyti Ekinci: "Kadınların Değeri Hayattayken Bilinmeli"
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Davutoğlu’nun İzmit Programı Netleşti
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Stat Kavşağını Kocaelispor’un Arması Aydınlatıyor
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
Derince’de En Anlamlı Anneler Günü Kutlaması
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Çok Sevdiği Motosikleti Ölümüne Neden Oldu
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Büyükakın’a Duygu Dolu Mektup
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
  Genel Sekreter Baraçlı’dan Projelere Sıkı Takip
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Annelerimiz Fedakarlığın Sembolüdür
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
Bakan Kacır: "2030'a Kadar Seviye 3 Yerli Otonom Aracın Ülkemizde Üretilmesini Hedefliyoruz"