Kategoriler

Meydan

KÖRFEZ’İN HUZURU İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Körfez Kaymakamlığı tarafından ilçenin huzur ve güvenliğinin masaya yatırıldığı toplantıda konuşan Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, “Körfez’in huzur ve güvenliği noktasında tüm kurumlarla iş birliği içindeyiz ve bunu sürdüreceğiz” dedi.

Körfez Kaymakamlığı tarafından mahalle muhtarlarının katılımıyla güvenlik toplantısı gerçekleştirildi. Körfez Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kamu kurum müdürleri ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantının açılışında konuşan Kaymakam Gürsoy Osman Bilgin, muhtarların talep ve önerilerini masaya yatırdıklarını ve çözüm yollarını birlikte istişare ettiklerini söyledi.

GÖZÜMÜZ VE KULAĞIMIZSINIZ

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt de muhtarların demokrasinin temel taşı olduğunu belirterek, “Muhtarlarımız bizlerin ilçe genelindeki gözü ve kulağıdır. Mahallelerindeki vatandaşların ihtiyaçlarını, talep ve önerilerini en iyi onlar bilir. Bizler de vatandaşlarımızın onlar aracılığı ile bizlere ilettiği talep ve önerilere kısa süre içerisinde cevap vermek için çalışıyoruz.

İSTİŞARE HER ZAMAN ÖNEMLİ

Kurumlar arasındaki iş birliği noktasında Körfez gerçekten örnek teşkil eden bir ilçe. Sayın Kaymakamımızın da bilgi ve tecrübeleri ile bu iş birliğini daha güçlü seviyelere de taşıyacağımıza eminim. Hepimiz ortak gayesi; Körfez’in huzuru, güvenliği ve daha güzel bir ilçe haline dönüşmesidir. Bu kapsamda bu tür toplantılarda yapılan istişareler her zaman önemlidir” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
ÇİĞKÖFTE DÜKKANINDA ENGELLİ KIZA CİNSEL İSTİSMAR İDDİASI
GÜNDEM
27 Kez Görüntülendi.
Söğüt, Umreden Dönen Okutan’a Konuk Oldu
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
Kayıp Merve Bulundu
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Karaosmanoğlu, Söğüt’ü Makamında Ziyaret Etti
GÜNDEM
453 Kez Görüntülendi.
2 Kişi Öldü, Körfez'li Esnaf Ölümden Döndü!
GÜNDEM
4 Kez Görüntülendi.
1 Ton 100 Kilo Gümrük Kaçağı Tütün Ele Geçirildi
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
“6. Doğu Marmara Uluslararası Proje Pazarı 2024” KOÜ Teknopark'ta
GÜNDEM
16 Kez Görüntülendi.
Körfez’de Sanat Dolu Gece
GÜNDEM
8 Kez Görüntülendi.
Başkan Gökçe: Derince’mizi Ortak Akılla Yönetmekte Kararlıyız
GÜNDEM
6 Kez Görüntülendi.
Hasta Nakil Ambulanslarıyla Tedaviye Güvenli Ulaşım