Kategoriler

Meydan

Bu adam Savcılarla resmen dalga Geçiyor!

Geçtiğimiz hafta başıma silah dayadılar, kafama vurdular, beni öldürmeye çalıştılar, şeklinde savcılığa suç duyurusunda bulunan Ali Çınar şimdi de ifade değiştirip ''beni kimse dövmedi ben kafamı çarparak düştüm.'' şeklinde internet sitesinde köşe yazısı yazıyor. Körfez'de gazeteciliği ciddi manada yapan insanlara ar, namus demeden utanmadan iftiralar atıyor. Körfez'de küfür etmediği iftira atmadığı gazeteci kalmadı. Bu adam tam bir pravakötör. Arada bir çıkarttığı çamur gibi gazetesinde lagım akıtıyor. İftira atmadığı esnaf, iş adamı, gazeteci, Belediye Başkanı kalmadı. Devletin savcılarıyla resmen dalga geçiyor. Körfez'de canını yakmadığı ev sahibi kalmadı. Tehdit etmediği esnaf kalmadı. Şimdi de vicdanım sızladı deyip insanlara olmadık iftiralar atıyor. TÜM KÖRFEZ ŞİKAYETÇİ.....

VİCDANI SIZLAMIŞ MIŞ....

Aklı sıra gazetecileri kamuoyunda küçük düşürmeye çalışıyor. Devletimizin büyüklerine ve savcılarımıza sesleniyoruz. Bu adamı tutuklayın yoksa ilerleyen günlerde cinayetler çıkarsa sorumlusu kim olacak.
Savcılarımıza sesleniyoruz!Bu adamı tutuklayın! Bu adamın tutuklanmasında müthiş derece kamu menfaati vardır. Bu adam yüzünden ilerleyen günlerde cinayetler işlenirse sorumlusu kim olacak.


 
Yorumlar

KÖRFEZLİİİ 11 Yıl Önce

burhan abi sen adamın kralısın bu gazeteci bozuntusu filim çevire çevire en son kendisi artis oldu artık ali çınarı yeşilçamda görmek istiyoruz saygılar

serkan 11 Yıl Önce

ali çinarin cidden ruh sağliği bozuk.kendiside ne yaptiğini nereye koştuğunu bilmiyor.insanlar aptal değil.yazik günah o boya posa yazik.bakildiğinda adam gibi gözüküyor ama yaptiklari hep tutarsiz.

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
55 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu