Kategoriler

Meydan

KOCAELİ’DE TÜM EYLEMLER YASAKLANDI..!

“Barış Pınarı Harekatı”nı protesto etmek amacıyla, Kocaeli’de yapılacak her türlü eylem ve etkinlik, Kocaeli Valiliğinin kararı ile yasaklandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri dün itibariyle Suriye’nin kuzeyinde PKK/YPG ve DEAŞ terör örgütlerine karşı “Barış Pınarı Harekatı” nı başlattı. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından başlatılan “Barış Pınarı Harekatı”na yönelik protesto amaçlı, Kocaeli’de sivil toplum kuruluşları, şahıs, gruplar tarafından eylem/etkinliklerin düzenlenebileceği ve bu sebeple karşıt grupların karşı karşıya gelmesi neticesinde müessif olayların yaşanabileceği değerlendirildi.

Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklamada

 “Türk Silahlı Kuvvetlerimiz tarafından başlatılan ‘Barış Pınarı Harekatı’nı protesto etmek amacıyla ilimiz genelinde gerçekleştirilebilecek, açık ve kapalı yer toplantıları, yürüyüş, basın açıklaması, oturma eylemi, stant açma, çadır kurma, bildiri dağıtma, vb. eylem/etkinlikler ile bu eyleme destek vermek amacıyla eylem ve etkinlik düzenlemek için gelen araçların ve şahısların ilimiz sınırlarına girişlerinin, 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 11/C maddesi gereğince engellenmesi, ayrıca 2911 sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanununun  7. ve 17. Maddeleri hükmü gereğince  belirtilen konuların devamı niteliğindeki her türlü eylem ve etkinliklerin  Kocaeli İl sınırları içerisinde 10/10/2019 günü saat:00.01’den 24/10/2019 günü saat:00.00’a kadar (15) gün süre ile Valilik Makamı’ nın 09/10/2019 tarih ve 2227 sayılı Olur Emri ile yasaklanmıştır” denildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
KÖRFEZ’DE 2023 YILI BÜTÇE KESİN HESABI KABUL EDİLDİ
GÜNDEM
2 Kez Görüntülendi.
TADİLAT MESELESİ SEBEBİYLE APARTMAN YÖNETİCİSİ KOMŞUSUNA PUSU KURDU
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
YAKIN ARKADAŞLARINI ÖLDÜREN 2 SANIĞA MÜEBBET HAPİS TALEBİ
GÜNDEM
3 Kez Görüntülendi.
YOLUN KARŞISINA GEÇMEK İSTEYEN KADINA OTOMOBİL ÇARPTI
GÜNDEM
1 Kez Görüntülendi.
EŞİNİ ÖLDÜRMEKLE SUÇLANAN SANIK: "26 SENELİK HAYAT ARKADAŞIMDI, BEN ÖLDÜRMEDİM"
GÜNDEM
90 Kez Görüntülendi.
Üzerinden 53 Sikke Çıktı
GÜNDEM
20 Kez Görüntülendi.
YHT’nin Sivas’a Yapılan İlk Direkt Seferine Selvi de Katıldı
GÜNDEM
17 Kez Görüntülendi.
Başkan Söğüt, “Ortak Akılla Yönetmeye Devam Edeceğiz”
GÜNDEM
11 Kez Görüntülendi.
Hıdırellez Bayramı, Kocaeli’de Ritüellerle Kutlandı
GÜNDEM
24 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, “KÖRFEZ İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞACAĞIZ”