Kategoriler

Meydan

Minik Tekvandoculardan Mehmetçiğe Destek

Körfez Belediyesi Spor Akademilerinde eğitim gören ve kuşak sınavlarında başarılı olan minik tekvandocular, Suriye’de terör örgütleri ile mücadele eden Kahraman Mehmetçiğe çizdikleri katalar ile destek verdi; “Vatan size minnettar, Her şey vatan için ve Her Türk asker doğar” dedi.

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü’nün ‘kuşak terfi’ törenine katıldı, sınavda başarılı olan sporculara diplomalarını verdi. Spor Akademisi’nde düzenlenen törene Başkan Şener Söğüt’ün yanı sıra Spor Koordinatörü Selami Tanış, Özel Kalem Müdürü Zekeriya Çetin, birim müdürleri, hocalar, öğrenciler ve veliler katıldı. Çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Söğüt, “Sizlerden başarı bekliyorum” dedi.

SİZ YETERKİ İSTEYİN…

Körfez Belediyesi Başkanı Şener Söğüt, kuşak sınavlarında başarılı olan Körfez Belediyesi Gençlerbirliği Spor Kulübü sporcularına diplomalarını verdi. Başkan Söğüt, “Sizlerden başarı bekliyorum” dedi. Çocuklar için hazırladıkları modern salonlarda 14 branşta 15 bin kişiye eğitim verdiklerini belirten Başkan Söğüt, “Destek bizden, başarı sizlerden. Sağlıklı bir yaşam ve sosyal anlamda sizlere büyük katkısı olacaktır” dedi.

VATAN SİZE MİNNETTAR

Kuşak sınavında başarılı olan öğrenciler kata gösterisi yaptı. Kata çizerken ise Suriye’de kahramanca terör örgütleri ile mücadele eden Mehmetçiği de unutmadı. Her hareketlerinde; “Vatan size minnettar, Her şey vatan için ve Her Türk asker doğar” diyerek katalarını çizdi. Bu hareketleri, velilerden de büyük alkış aldı. Başkan Söğüt de çocukları tek tek öperek, “Sizlerle gurur duydum” dedi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
56 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu