Kategoriler

Meydan

Tabutta saatlerce yatmıştı, Şimdi çiğ köfte satıyor.

Körfez belediyesi mezarlıklar Müdürlüğü’nden emekli olan ve 2014 yılında yaşadığı filmlere konu olacak hikayesiyle tanınan Raci Değer, Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde açtığı iş yerinde, Erzurum yöresinin tatları eşliğinde çiğ köfte satmaya başladı.

Yaşadığı ilginç tabut macerasını da kendine has şivesiyle anlatan Raci Değer (57), Körfez Belediyesi Mezarlığındaki anısını dile getirirken, dinleyenler de şaşırıyorlar. Kendi girdiği tabutta, ölümden dönen Raci Değer, 2014 yılında havaların çok sıcak olduğu bir gün gerçekleşen olayı şöyle anlatıyor, “Mezar kazdıktan sonra iyice bunalmıştım. Duş aldıktan sonra bir tabutun içine yattım ve dinlenirken uyudum. Bu arada klima da çalıştığı için bir süre sonra donmaya başlamışım. Arkadaşların da dikkatinden kaçınca ben saatlerce tabutta, klima eşliğinde adeta ölmüşüm. Akşama doğru tam kapılar kilitlenecekken büyükşehirden gelen ekip tabutu göstererek, bu cenaze kimin diye sormuşlar. Hemen arkadaşlar tabutu açınca beni içinde bulup çıkartmışlar ve saatlerce ılık suyla, bedenimi ısıtarak ölümden döndürmüşler. Bu yaşadığım olayda adeta ölüp, sonra da dirildim” dedi.

Kendisini tabuta koyup, ölmek üzereyken hayata dönen Raci Değer, emekli olduktan sonra ticarete atıldı. Eşi Gülşah ve oğlu Furkan Değer ile birlikte 10 Numara Çiğ Köfte adlı iş yerini açtı. Burada ünlü firmanın çiğ köftesini, Erzurum’dan hazır olarak gelen kadayıf dolmasını ve yine yöreye ait tereyağ gibi malzemeleri satan Raci Değer, bir yandan da gelen konuklara anılarını anlatıyor. Öğrenciler için de ayrı tarife uygulayan Raci Değer, satılan ürünlerde indirim yapıyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
13 Kez Görüntülendi.
Umre Götürmek Vaadiyle 10 Milyon Tl Dolandırdıkları İddia Edilen Şüpheliler Tutuklandı
GÜNDEM
10 Kez Görüntülendi.
Kına Gecesi Geleneği Yaşatıldı
GÜNDEM
12 Kez Görüntülendi.
Evsiz Vatandaşı Büyükşehir Kucakladı
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
Çayırova Belediyesi, Yarı Final İçin Gaziantep Deplasmanında
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
İZMİT KÖRFEZİ'NE TEKNE İLE AÇILAN 3 KİŞİ MAHSUR KALDI
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
BANKADA 2 MÜŞTERİ ARASINDA BIÇAKLI KAVGA: 1 YARALI
GÜNDEM
9 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE 5 EVİ SOYAN 2 KADIN YAKALANDI
GÜNDEM
92 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE RÜZGAR DENİZİ TAŞIRDI, YAĞMUR TRAFİĞİ FELÇ ETTİ
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kartepe Mayıs Ayı Meclis Toplantısı
GÜNDEM
59 Kez Görüntülendi.
​​​​​​​Fenerbahçeliler, Kulüp Yöneticilerine Konuk Oldu